Het programma

Het bedrijfsuitje Rondje Rotterdam vertrekt en eindigt bij het ss Rotterdam, één van de meest markante locaties van Rotterdam. Wij ontvangen u met een kopje koffie met Rotterdams appelgebak om vervolgens met Simon Stokvis op pad te gaan.

De eerste tussenstop van bedrijfsuitje Rondje Rotterdam is Historisch Delfshaven, De Pilgrim Fathers kerk en het standbeeld van Piet Hein. Dan, via Spangen naar het voormalig woonhuis van Pim Fortuyn. Vervolgens langs het standbeeld van de Reus van Rotterdam, het nieuwe Centraal Station en de imposante Markthal op weg naar De Kuip en het standbeeld van Coen Moulijn. Dan word het tijd om te koersen naar het Deliplein op Katendrecht voor een tussenstop. Hier wacht u een bijzondere verassing.

We naderen het einde van onze bijzondere tour door Rotterdam en wordt u weer afgezet bij het ss. Bij de ss Rotterdam bieden wij u een heerlijke lunch aan.

Dit is inclusief:

  • Een luxe touringcar
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Rondleiding door ons prachtige Rotterdam
  • Gastheer Simon Stokvis

Tijdsduur van dit bedrijfsuitje Rondje Rotterdam:

4 uur, maar natuurlijk kan het bedrijfsuitje Rondje Rotterdam met Simon Stokvis altijd aangepast worden. Denkt u hierbij aan een start met een heerlijke lunch, rondje Rotterdam en eindigen met een afsluitende borrel.

Rondje Rotterdam met Simon Stokvis is een theatrale voorstelling "op de bus" een ludieke stadstour in luxe touringcar door Rotterdam onder leiding van de Hoofdredacteur van De Bruine Rotterdammer. Simon heeft niet alleen bijzondere informatie over Rotterdam, hij zingt ook zijn bekende liedjes, zoals "Rotterdam wordt wakker".

 

 

Prijs: € 79,50 Excl. BTW