Het Programma | The Hangover

U verblijft in Stayokay Hostel De Kubuswoningen

Schots, scheef en schitterend! Stayokay Rotterdam is gevestigd in de wereldberoemde Kubuswoningen, vlak bij de gezellige Oude Haven. Deze Kubuswoningen zijn in 1984 gebouwd door de Nederlandse architect Piet Blom en in 2009 gerenoveerd en omgetoverd tot hostel. Elke kamer is anders, maar natuurlijk altijd met eigen sanitair en de modernste faciliteiten. In de gezellige bar, de brasserie en in de lounge kun je lekker relaxen en ontmoet je gasten uit de hele wereld.

Achter de schermen van Sparta Rotterdam

Tijdens de rondleiding krijgt u een volledige kijk achter de schermen van de oudste betaald voetbalclub van Nederland en brengt u een bezoek aan de unieke plekken van het Sparta Stadion, waaronder de spelerstunnel, de catacomben, het sponsorterras, het perscentrum en één van de vele sponsorloges.

Het Sparta Museum 

Tevens brengt u een bezoek aan het mooie en traditionele Kasteel, inclusief de Ridderzaal, de Kasteelloge en het Sparta Museum en bekijkt u de historische film met vele hoogtepunten uit het roemruchte verleden van de Kasteelclub. Laat u zich tijdens de rondleiding inspireren door de échte Sparta-verhalen en de geschiedenis van Sparta Rotterdam door onze gidsen, o.a. oud-spelers van de Kasteelclub. Maak kennis met Sparta Rotterdam en beleef de unieke sfeer van die mooie club van Rood en Wit. 

KROEGHOPPEN ROTTERDAM Geen rijk zeemansverleden zonder kroegen! Rotterdam is bekend om zijn historie van de zeevaart, maar kent u ook alle kroegen die daar bij horen? En heeft u de stadsbrouwerij De Pelgrim al eens bezocht? Voor dit spel verdelen we de groep in teams en met elkaar ontdekt u al puzzelend de leukste en bekendste kroegen van het historisch Delfshaven. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan de stadsbrouwerij niet. In deze unieke kroeg wordt uiteindelijk op de eindzege getoost!

Restaurant Divoza Divoza staat voor gezelligheid. Een open en toegankelijke sfeer met de charme van een huiskamer. Met Divoza willen wij de goede oude tijd van ontspannen tafelen voor een zacht prijsje weer nieuw leven in blazen. Met ruime keus uit goede wijnen, speciaal bieren, heerlijke whiskey’s en cognac’s wordt dineren bij Divoza echt een avondje uit!

Na het diner is het officiële programma ten einde en kunt u op eigen gelegenheid de stad en het uitgaansleven verkennen.

Prijs gebaseerd op 15 personen.

Dit arrangement/bedrijfsuitje is inclusief:

  • Overnachting (Stayokay hostel)
  • Rondleiding Sparta
  • OV-Kaart
  • Watertaxi
  • Kroegenpuzzeltocht Delfshaven
  • Bezoek Pelgrim Bierbrouwerij
  • 3-gangen diner
  • Paracetemol

Optioneel/extra bij te boeken:

  • Fotograaf/Videograaf

 

Wij ontvangen jullie bij Stayokay, waarna wij na de check-in per OV naar het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland gaan, Sparta Rotterdam. Hier neemt een Oer- Spartaan jullie mee voor een rondleiding achter de schermen van deze roemruchte voetbalclub. Na de rondleiding gaat het programma verder met een gezellige kroegenpuzzeltocht in het prachtige Historisch Delfshaven. Vervolgens gaat u per openbaar vervoer naar een gezellig restaurant bij de Oude Haven. Hier serveren wij een 3- gangen diner. Na het diner kunnen jullie zelf nog een borrel drinken in een van de vele kroegen in de Oude Haven. The Hangover is een onvergetelijke ervaring! 

 

Prijs: € 115,00 Excl. BTW