Chinese website

Raymond Disco - Partner RBE

Raymond Disco is na zijn studie 7 jaar werkzaam geweest in Oostenrijk als project en eventmanager in een gerenommeerd eventhotel genaamd Scalaria.

In die 7 jaar heeft hij talloze productpresentaties, congressen en personeelsfeesten georganiseerd. Na zijn avontuur in het buiteland heeft hij zijn carrière in Nederland als Salesmanager opgepakt bij Rotterdam Events Company om vervolgens drie jaar als Kasteelheer voor Sparta Rotterdam vele evenementen te hebben georganiseerd. Na bijna 15 jaar ervaring is hij toegetreden als mede aandeelhouder bij evenementenorganisatie Rotterdam Business Events en is hij eindverantwoordelijk voor de marketing en sales.

"Als Rotterdammert in hart en nieren vind ik het geweldig om hier te mogen wonen en werken. Mensen blij te mogen maken en onze prachtige stad te laten ervaren.

Rotterdam is voor mij synoniem voor het succes van Rotterdam Business Events! Niet lullen maar poetsen, direct, betrokken en persoonlijk. Een mix van kunde, hard werken en passie zorgen ervoor dat Rotterdam floreert en dat Rotterdam Business Events succesvol aan de weg timmert."

Raymond Disco

Daniëlle de Wilde – Partner RBE

Daniëlle de Wilde is na haar studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag, in 1994 haar carriere gestart in de partycatering. In 2002 was zij één van de oprichters en sinds die tijd dus partner van evenementenorganisatie Rotterdam Business Events. Van bedrijfsopening tot op maat gemaakt symposium voor een landelijke bank. En van speciaal ontwikkeld operadiner voor een select gezelschap van 7 personen tot een open dag van een overheidsdienst voor 10.000 personen... En alles wat daar tussen ligt, heeft ze de afgelopen jaren al georganiseerd!

Naast het runnen van evenementenbureau Rotterdam Business Events, waar zij algemeen eindverantwoordelijk is voor de totale bedrijfsvoering, vervult zij een groot aantal bestuurs- en maatschappelijke nevenfuncties. In januari 2014 is zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar 2013-2014 in de Regio Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk. 

"Rotterdammer zijn, heeft heel lang betekend ‘trots zijn op iets, wat iemand van buitenaf niet begreep’. Tegenwoordig merk ik dat steeds meer Nederlanders en toeristen Rotterdam ‘gers’ vinden en daar word je als echte Rotterdammer dan alleen nog maar nog trotser van! Om in deze wereldstad te mogen werken met dit team, steeds weer nieuwe en verrassende arrangementen te ontwikkelen en elke dag onze relaties en deelnemers blij te mogen maken in deze stad, dat is gers! Rotterdam is gers …. ik ben een trotse Rotterdammer!"