Onze actieve workshops staan garant voor veel plezier en activiteit. Geniet van de natuur tijdens onze actieve workshops die plaatsvinden in de buitenlucht. Of sla je slag tijdens een workshops schermen. Onze uitjes worden begeleid door echte professionals en geven je een unieke belevenis. Het actief bezig zijn met elkaar tijdens een bedrijfsuitje zorgt vaak voor een relaxte sfeer binnen de groep. Werk samen, ga de strijd aan of relax. Bij Rotterdam Business Events worden de workshops geheel op maat aangeboden. Wat is er nu leuker dan samen met uw collega’s, vrienden of familie lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht?

 

actieve workshops

 

Waarom een workshop waarbij je beweegt?

Het feit blijft dat bewegen erg gezond is. Het is niet alleen gezond maar ook nog is heel erg leuk. Het samen bezig zijn in de natuur zorgt ervoor dat de band binnen de groep wordt verbeterd. Teambuilding komt daarom ook ten goede tijdens zo’n workshop. Je leert elkaar beter kennen en leert beter communiceren met elkaar. Daarnaast is het voor een team vaak goed om even bezig te zijn met andere zaken dan met werk. Dit zorgt vaak voor een betere sfeer op de werkvloer en de kans is groot dat de dagen daarna er nog altijd over die leuke activiteit wordt gepraat.

Voor de kantoor medewerkers onder ons wordt het ook vaak als positief ervaren om buiten de comfort zone te treden. Door samen actief te zijn in een andere omgeving wordt vaak heel anders ervaren dan samen een dag op kantoor doorbrengen. Rotterdam Business Events heeft een lijst opgesteld met alle actieve workshops in Rotterdam. Bekijk ons gehele aanbod hieronder en geniet van de leukste actieve dagjes uit in Rotterdam!  

 

 

Actieve workshop op maat

Er zijn verschillende spectaculaire uitjes waarbij u en uw team hun energie kwijt kunnen, zo is er dus voor iedereen een geschikt uitje die aansluit bij jullie behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een fanatieke bootcamp of een avontuurlijke mountainbike clininc. U kunt het zo gek nog niet bedenken, of het is mogelijk. Wij helpen u graag bij het vervullen van al uw wensen van de verschillende sportieve uitjes. Het aantal personen of duur van een workshop is altijd bespreekbaar zodat u het perfecte dagje uit heeft met uw team.

 

Ons aanbod aan actieve uitjes:

- Een actieve bootcamp is geschikt voor de echt fanatiekelingen. Kom erachter hoe sportief uw collega’s zijn. En ga de strijd aan tijdens een intensieve work-out in de buitenlucht.

- Een valkeniersworkshop is een originele workshop waar bij u onder begeleiding van een professionele valkenier oog in oog komt te staan met de meest bijzondere roofvogels. Daarnaast krijgt u ook veel informatie mee over de kenmerken van de verschillende vogels.

- Een dagje erop uit tijdens een mountainbike tocht door het Kralingsebos is een avontuurlijke activiteit waarbij u kunt genieten van de natuur.