Bedrijfsuitje in Rotterdam en omstreken

Bedrijfsuitje Rotterdam | Rotterdam, de stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn! Rotterdam is echt de place to be en de Lonely Planet zette Rotterdam in de top 10 van must-see steden voor toeristen. Steeds vaker verschijnen er prijzende media berichten al over deze prachtige havenstad. De architectuur is indrukwekkend en trekt publiek vanuit alle hoeken van de wereld. Volgens de internationale pers behoort Rotterdam bij de top 10 van mooiste steden en we zien onze stad steeds vaker verschijnen in allerlei kranten en artikelen. Een geweldig uitgangspunt voor een fantastisch bedrijfsuitje voor succcesvolle organisaties. Met verschillende toeren door de Haven, het strand of door het centrum, laat Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort. Bent u op zoek naar een leuke dag in Rotterdam met collega’s of relaties. Bekijk ons overzicht van bedrijfsuitjes of neem contact met ons op voor een maatwerk programma.

 • Alles
 • Actief in Rotterdam
 • Duurzaam Verantwoord
 • Inside Rotterdam
 • Ontdek Rotterdam
E-scooter citygame

Alle Informatie

E-meet Rotterdam

Alle Informatie

Je kan ’t dak op!

Alle Informatie

Help een ander!

Alle Informatie

Citytour langs bijzondere bedrijven!

Alle Informatie

Ontmoet bijzondere Rotterdammers

Alle Informatie

Personal Shoppingtour Rotterdam

Alle Informatie

De Polaroid Memory Run Rotterdam

Alle Informatie

Sloep varen Rotterdam

Alle Informatie

Winter Wonder Games

Alle Informatie

Plastic vissen op de Rotte en lekker eten bij Rebelz!

Alle Informatie

Escapegame Deadline

Alle Informatie

De iPad-Bitterballenborrel

Alle Informatie

Cybercrime bedrijfsuitje

Alle Informatie

Het geheim van de Laurenskerk

Alle Informatie

Pubquiz Rotterdam

Alle Informatie

Music Dinner Quiz

Alle Informatie

Kookworkshop Rotterdam Markthal experience

Alle Informatie

Walking dinner Rotterdam

Alle Informatie

James Bond

Alle Informatie

Archery tag Rotterdam

Alle Informatie

The Saboteur

Alle Informatie

District 010

Alle Informatie

Hand in Zand Kameraden

Alle Informatie

KrisKras

Alle Informatie

Escape room Sparta stadion

Alle Informatie

Call for duty

Alle Informatie

Flyboarden in Rotterdam

Alle Informatie

ECO Games Rotterdam

Alle Informatie

Borrelen op de Maas

Alle Informatie

Lipdub maken

Alle Informatie

Segway KrisKras

Alle Informatie

Prison Break

Alle Informatie

Bedrijfsuitje film maken

Alle Informatie

Skyline & Harbour Painting

Alle Informatie

Workshop Streetfood Rotterdam

Alle Informatie

Urban Zeskamp

Alle Informatie

Escape room Rotterdam

Alle Informatie

Zeelui.. Hoeren.. Kaapse Toeren..

Alle Informatie

De Strijd der Elementen

Alle Informatie

Drakenboot varen

Alle Informatie

Tuk Tuk Rotterdam

Alle Informatie

Beachgames

Alle Informatie

Offshore Experience

Alle Informatie

Rotterdam by Bike

Alle Informatie

Rotterdam Rib boot varen

Alle Informatie

Puzzeltocht Rotterdam Kroegen Delfshaven

Alle Informatie

Cursus plat Rotterdams

Alle Informatie

Schermen

Alle Informatie

Shooting Experience

Alle Informatie

Toen was geluk heel gewoon steptocht

Alle Informatie

Workshops Urban Experience Rotterdam

Alle Informatie

Maas Quiz

Alle Informatie

Rondleiding Rotterdam architectuur

Alle Informatie

Heroes!

Alle Informatie

Kolonisten van Van Brienenoord

Alle Informatie

Rotterdam Business Events | Specialist in Rotterdamse bedrijfsuitjes

Als '010' kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events met veel plezier uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod.. denk hierbij aan De Euromast, De Markthal, Het Nieuwe Luxor theater, De Erasmusbrug alias De Zwaan, De Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven. 

Hierboven vindt u verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam die wij voor uw bedrijf kunnen organiseren. Uiteraard zijn wij in een aantal bedrijfsuitjes gespecialiseerd en willen wij deze u graag aanbieden. 

 • De enige echte GERSE avond, het uitje in Rotterdam vol Rotterdamse humor en artiesten
 • KrisKras door Rotterdam de aantrekkelijke puzzeltocht in Rotterdam waar alle trekpleisters voorbij komen
 • Een walking dinner beleven op een speciale manier bezoek meerdere restaurants op één avond in Rotterdam

Geef uw bedrijf de ultieme beleving en kijk hierboven voor de diversiteit die wij u aanbieden. Wilt u een printable overzicht van onze bedrijfsuitjes? Kijk dan hier voor een PDF.

 

Bedrijfsuitje Rotterdam dé hit van 2017

Rotterdam is een trending topic binnen evenementenland. En een bedrijfsuitje Rotterdam helemaal, want er zijn vele mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje te organiseren in Rotterdam en omgeving. Rotterdam is de stad die de laatste tijd in vele (internationale) mediaberichten beschreven wordt als dé stad van Nederland. En wij begrijpen als geen ander waarom. In diverse media zoals The Lonely Planet en The New York Times wordt Rotterdam geprezen om de hoogstaande architectuur en waarom het zeker een bezoekje waard is. Bekijk op onze website waarom Rotterdam momenteel the place to be is! 

bedrijfsuitje Rotterdam met de markthal 

De ingrediënten voor een leuk uitje met het bedrijf in Rotterdam

De architecturele hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station en het gebouw De Rotterdam en de bijzondere stadsindeling maken Rotterdam uniek in zijn soort. De prachtige skyline, de diversiteit aan wijken, de hippe koffiebarren en culinaire restaurants geven alle ingrediënten voor een grandioos bedrijfsuitje in Rotterdam

Teamuitjes in Rotterdam

De verschillende groepsuitjes die wij als Rotterdam Business Events organiseren voor teams, afdelingen of complete bedrijven door het centrum, de haven en de wijken van Rotterdam zullen de prachtige stad laten zien. Rotterdam staat in de internationale media bekend als de mooiste stad van Europa en de wereld. We willen graag laten zien waarom Rotterdam zo mooi is. U ontdekt de geschiedenis van de stad, maar u ziet ook de nieuwe ontwikkelingen. Rotterdam is bijvoorbeeld in Nederland voorloper op architecturaal vlak. Grootschalige projecten zoals De Markthal en De Rotterdam zijn hier tot stand gekomen en hebben internationaal naam gemaakt. Ook heeft de stad een rijke geschiedenis en kunt u plaatsen bezoeken zoals de Oude Haven, Delfshaven en Katendrecht waar u het nostalgische deel van de stad kunt bezoeken. U wilt toch hier graag uw persoonsuitje van het jaar organiseren? Genoeg redenen! Rotterdam, de stad waar u geweest moet zijn.

Rotterdam Business Events | Evenementenbureau bedrijfsuitjes Rotterdam

Als echt "010" specialist mogen wij graag uw Rotterdamse bedrijfsuitje of personeelsuitje tot in de puntjes verzorgen. Met onze ervaren organisatie geven wij met heel veel plezier invulling aan uw uitje in Rotterdam met diverse activiteiten of workshops. In onze bedrijfsuitjes zijn alle Rotterdamse iconen verwerkt zoals de Laurenskerk, de Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug, het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Koopgoot, de vele musea en de bijzondere wijken zoals Katendrecht en het pittoreske Delfshaven. Daarnaast hebben wij door onze kennis en ervaring ook een aantal diamantjes in onze catalogus die minder bekend zijn bij het grote publiek, maar minstens zo geweldig. Wij hebben ook diverse bijzondere vormen van vervoer om uw gezelschap gedurende de dag of avond de stad  te laten beleven en ervaren. U scheurt bijvoorbeeld met de watertaxi over de Rotterdamse wateren. Met onze organisatie die inmiddels meer dan 10 jaar ervaring heeft in deze regio en volledig gespecialiseerd is in Rotterdam en omstreken kunnen wij kleine, maar ook hele grote gezelschappen een originele ervaring bieden. 

Bedrijfsuitje in Rotterdam op de maas

 

Een overzicht van onze Rotterdamse bedrijfsuitjes

In ons overzicht hierboven vindt u een uitgebalanceerd assortiment van verschillende mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje in Rotterdam die wij voor uw bedrijf kunnen organiseren. Voor elk organisatie is er wat wils waarbij de uitjes zowel geschikt zijn voor medewerkers als relaties. Wij zijn ook gespecialiseerd in een aantal bijzondere bedrijfsuitjes die wij graag onder uw aandacht willen brengen:

 • Bedrijfsuitje Katendrecht, hét bedrijfsuitje voor de beleving van een zeemansavondje
 • Cursus plat Rotterdams, laat je als een heuse Rotterdammer onderdompelen samen met vrienden of collega's 
 • Escape Room Rotterdam, ontsnap uit de Rotterdamse escape room! 
 • De bijzondere unieke GERSE avond , het echte Rotterdamse bedrijfsuitje vol Rotterdamse artiesten en humor
 • KrisKras door Rotterdam de leuke puzzeltocht door Rotterdam waar alle trekpleisters voorbij komen
 • Een walking dinner beleven, maar dan op een speciale manier. Hierbij bezoeken we  meerdere restaurants gedurende de avond in Rotterdam.

Dit is maar een hele kleine selectie uit ons totale palet. Laat uw personeelsuitje in Rotterdam organiseren door Rotterdam Business Events en creëer een ultieme ervaring die nog jaren gememoreerd zal worden bij de koffie. Bekijk ons overzicht van Rotterdamse bedrijfsuitjes hierboven en neem contact met ons op om te ervaren welke mogelijkheden wij allemaal hebben voor uw bedrijf. Rotterdam is the place to be!