Bedrijfsuitje Rotterdam | Rotterdam, de stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn! Rotterdam is echt de place to be en de Lonely Planet zette Rotterdam in de top 10 van must-see steden voor toeristen. Steeds vaker verschijnen er prijzende media berichten al over deze prachtige havenstad. De architectuur is indrukwekkend en trekt publiek vanuit alle hoeken van de wereld. Volgens de internationale pers behoort Rotterdam bij de top 10 van mooiste steden en we zien onze stad steeds vaker verschijnen in allerlei kranten en artikelen. Een geweldig uitgangspunt voor een fantastisch bedrijfsuitje voor succcesvolle organisaties. Met verschillende toeren door de Haven, het strand of door het centrum, laat Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort. Bent u op zoek naar een leuke dag in Rotterdam met collega’s of relaties. Bekijk ons overzicht van bedrijfsuitjes of neem contact met ons op voor een maatwerk programma.

  • Alles
  • Actief in Rotterdam
  • Duurzaam Verantwoord
  • Inside Rotterdam
  • Ontdek Rotterdam
De Polaroid Memory Run Rotterdam

Alle Informatie

Personal Shoppingtour Rotterdam

Alle Informatie

Sloep varen Rotterdam

Alle Informatie

Citytour langs bijzondere bedrijven!

Alle Informatie

Help een ander!

Alle Informatie

Ontmoet bijzondere Rotterdammers

Alle Informatie

Je kan ’t dak op!

Alle Informatie

E-meet Rotterdam

Alle Informatie

E-scooter citygame

Alle Informatie

Winter Wonder Games

Alle Informatie

Plastic vissen op de Rotte en lekker eten bij Rebelz!

Alle Informatie

Escapegame Deadline

Alle Informatie

De iPad-Bitterballenborrel

Alle Informatie

Cybercrime bedrijfsuitje

Alle Informatie

Het geheim van de Laurenskerk

Alle Informatie

Pubquiz Rotterdam

Alle Informatie

Music Dinner Quiz

Alle Informatie

Kookworkshop Rotterdam Markthal experience

Alle Informatie

Walking dinner Rotterdam

Alle Informatie

James Bond

Alle Informatie

Archery tag Rotterdam

Alle Informatie

The Saboteur

Alle Informatie

District 010

Alle Informatie

Hand in Zand Kameraden

Alle Informatie

KrisKras

Alle Informatie

Escape room Sparta stadion

Alle Informatie

Flyboarden in Rotterdam

Alle Informatie

Call for duty

Alle Informatie

Borrelen op de Maas

Alle Informatie

ECO Games Rotterdam

Alle Informatie

Segway KrisKras

Alle Informatie

Lipdub maken

Alle Informatie

Prison Break

Alle Informatie

Skyline & Harbour Painting

Alle Informatie

Bedrijfsuitje film maken

Alle Informatie

Workshop Streetfood Rotterdam

Alle Informatie

Urban Zeskamp

Alle Informatie

Escape room Rotterdam

Alle Informatie

Zeelui.. Hoeren.. Kaapse Toeren..

Alle Informatie

De Strijd der Elementen

Alle Informatie

Drakenboot varen

Alle Informatie

Tuk Tuk Rotterdam

Alle Informatie

Beachgames

Alle Informatie

Offshore Experience

Alle Informatie

Rotterdam by Bike

Alle Informatie

Rotterdam Rib boot varen

Alle Informatie

Puzzeltocht Rotterdam Kroegen Delfshaven

Alle Informatie

Cursus plat Rotterdams

Alle Informatie

Schermen

Alle Informatie

Shooting Experience

Alle Informatie

Toen was geluk heel gewoon steptocht

Alle Informatie

Workshops Urban Experience Rotterdam

Alle Informatie

Maas Quiz

Alle Informatie

Rondleiding Rotterdam architectuur

Alle Informatie

Heroes!

Alle Informatie

Kolonisten van Van Brienenoord

Alle Informatie

 

Rotterdam Business Events | Specialist in Rotterdamse bedrijfsuitjes

Als '010' kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events met veel plezier uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod.. denk hierbij aan De Euromast, De Markthal, Het Nieuwe Luxor theater, De Erasmusbrug alias De Zwaan, De Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven. Geef uw bedrijf de ultieme beleving en kijk in de selectie hierboven voor de diversiteit die wij u aanbieden. Met onze bedrijfsuitjes beleeft jouw team, afdeling of bedrijf een superleuk uitje in de mooiste stad van Nederland. De meerwaarde van een bedrijfsuitje van Rotterdam Business Events is dat onze teamuitjes verder gaan dan vermaak en plezier. Wij regelen het! 

 

Rotterdam is een trending topic binnen evenementenland. En een bedrijfsuitje Rotterdam helemaal, want er zijn vele mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje te organiseren in Rotterdam en omgeving. Rotterdam is de stad die de laatste tijd in vele (internationale) mediaberichten beschreven wordt als dé stad van Nederland. En wij begrijpen als geen ander waarom. In diverse media zoals The Lonely Planet en The New York Times wordt Rotterdam geprezen om de hoogstaande architectuur en waarom het zeker een bezoekje waard is. Bedrijven organiserenbedrijfsuitjes met als belangrijkste doel de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Met actieve, duurzame of activiteiten aan het water waarbij je de stad ontdekt wordt de dagelijkse routine van het werk doorbroken en leert men elkaar op een andere manier kennen.

 

bedrijfsuitje Rotterdam

 

 

De ingrediënten voor een leuk uitje met het bedrijf in Rotterdam

De architecturele hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station en het gebouw De Rotterdam en de bijzondere stadsindeling maken Rotterdam uniek in zijn soort. De prachtige skyline, de diversiteit aan wijken, de hippe koffiebarren en culinaire restaurants geven alle ingrediënten voor een grandioos bedrijfsuitje in Rotterdam. De verschillende groepsuitjes die wij als Rotterdam Business Events organiseren voor teams, afdelingen of complete bedrijven door het centrum, de haven en de wijken van Rotterdam zullen de prachtige stad laten zien. Rotterdam staat in de internationale media bekend als de mooiste stad van Europa en de wereld. We willen graag laten zien waarom Rotterdam zo mooi is. U ontdekt de geschiedenis van de stad, maar u ziet ook de nieuwe ontwikkelingen. Rotterdam is bijvoorbeeld in Nederland voorloper op architecturaal vlak. Grootschalige projecten zoals De Markthal en De Rotterdam zijn hier tot stand gekomen en hebben internationaal naam gemaakt. Ook heeft de stad een rijke geschiedenis en kunt u plaatsen bezoeken zoals de Oude Haven, Delfshaven en Katendrecht waar u het nostalgische deel van de stad kunt bezoeken. U wilt toch hier graag uw persoonsuitje van het jaar organiseren? Genoeg redenen! Rotterdam, de stad waar u geweest moet zijn.

 

Teamuitjes Rotterdam

 

Rotterdam Business Events | Evenementenbureau voor uw bedrijfsuitje Rotterdam

Als echt "010" specialist mogen wij graag uw Rotterdamse bedrijfsuitje of personeelsuitje tot in de puntjes verzorgen. Met onze ervaren organisatie geven wij met heel veel plezier invulling aan uw uitje in Rotterdam met diverse activiteiten of workshops. In onze bedrijfsuitjes zijn alle Rotterdamse iconen verwerkt zoals de Laurenskerk, de Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug, het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Koopgoot, de vele musea en de bijzondere wijken zoals Katendrecht en het pittoreske Delfshaven. Daarnaast hebben wij door onze kennis en ervaring ook een aantal diamantjes in onze catalogus die minder bekend zijn bij het grote publiek, maar minstens zo geweldig. Wij hebben ook diverse bijzondere vormen van vervoer om uw gezelschap gedurende de dag of avond de stad  te laten beleven en ervaren. U scheurt bijvoorbeeld met de watertaxi over de Rotterdamse wateren. Met onze organisatie die inmiddels meer dan 10 jaar ervaring heeft in deze regio en volledig gespecialiseerd is in Rotterdam en omstreken kunnen wij kleine, maar ook hele grote gezelschappen een originele ervaring bieden. 

Wij van Rotterdam Business Events zijn een evenementenbureau in Rotterdam en organiseren voor uw personeel de tofste bedrijfsuitjes. Wij zorgen er met plezier voor dat alle evenementen een succes worden. We verzorgen workshops, uitjes en evenementen voor verschillende doelgroepen met de focus op bedrijven. Dus, bent u opzoek naar een organisatie die voor u een perfecte dag organiseert? Dan bent u ons aan het juiste adres! Daarbij hebben wij de afgelopen 25 jaar een grote verscheidenheid aan verschillende evenementen mogen organiseren. Wij zijn erg trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen. Van kleinschalig opera diner voor 7 personen tot de landelijke Politiedag in Utrecht met 10.000 bezoekers. De variatie aan evenementen die we hebben georganiseerd is groot en daarmee is voor ons niets te gek. Laat ons weten hoe uw perfecte evenement eruitziet en wij gaan de uitdaging graag aan!