Call for duty | Het programma

Zijn er nog stoere mannen en vrouwen in Nederland? De dientsplicht is er al jaren niet meer, dus de bron droogt op? Of is uw team niet voor een kleintje vervaard en bent u er klaar voor om met militaire precisie een strategische teamsurvivalopdracht uit te voeren in één van de bossen in of om Rotterdam? Onder leiding van onze eigen ‘drill instructor’ meldt u zich met uw team voor ‘duty’. De drill instructor leert u exerceren en de basisbeginselen van wat er nodig is om een goeie soldaat te zijn. Daarna krijgen de teams hun opdracht. Hoe pakt een militair peloton dit aan en hoe pakken jullie dit aan? Onderweg moeten er strategische keuzes gemaakt worden, hoe gaan jullie het einddoel met elkaar bereiken? Welke tegenslagen komen jullie tegen en hoe overwinnen jullie deze?

Een militaire beleving, speciaal voor niet-militairen die te stoer zijn voor een potje stratego, maar ook niet de ambitie hebben om alsnog bevelhebber van onze strijdkrachten te worden. Call for duty is een stoere ervaring voor u en uw team!   

Prijs: € 45,00 p.p. vanaf 20 personen

 

 

 

Zijn er nog stoere mannen en vrouwen in Nederland? Met het bedrijfsuitje call for duty  ervaar je een intensieve militaire ervaring! 

Prijs: € 45,00 Excl. BTW