Cursus plat Rotterdams | Het programma

Wat is er gezelliger dan met je vrienden of collega’s op zun Rotterdams een lekker biertje te drinken na een week hard werken. Dat kan nu tijdens de cursus plat Rotterdam in een kroeg of bij u op kantoor.

In een oer Rotterdamse kroeg kunt u onder het genot van een pilsje en een bitterbal genieten van de ongecompliceerde gastvrijheid van deze prachtige havenstad.

De cursus plat Rotterdams wordt gegeven door een heuse ras Rotterdammert!

Volgens zijn eigen woorden;

´Eigenlijk ken het niet ff snel Rotterdams keren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!? Zooooooooo, behoren snel tot uw eigen vocabulair. Je aige `t leplazerus werruke en je mot niet zo uit je nek lullen”

U leert u in een anderhalf uur perfect uw eigen accent af.

De cursus plat Rotterdams is vanaf 15 personen te boeken.

Dit arrangement is inclusief:

  • 4 drankjes van de Hollandse Bar (overige drankjes voor eigen rekening)
  • Bittergarnituur
  • Een Rotterdamse acteur

Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Een onvergetelijke stadswandeling met gids
  • Een diner in een Rotterdamse locatie

Wat is er gezelliger dan met je vrienden of collega’s op zun Rotterdams een lekker biertje te drinken na een week hard werken. De cursus plat Rotterdams wordt gegeven door een heuse ras Rotterdammert! Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan en de kreten als Oh ja joh?!? en Zooooooooo, behoren snel tot uw eigen vocabulair.

 

Prijs: € 29,50 Excl. BTW