Het programma | Cybercrime bedrijfsuitje

U bent de controle verloren binnen uw bedrijf, uw IT specialisten zitten met hun handen in het haar! Het roemruchte hackerscollectief V010 heeft nu de macht over uw bedrijf. Niets maar dan ook niets werkt meer en uw organisatie ligt volledig plat. WAT NU? Betalen met bitcoins, dat wordt gevraagd, anders zijn de gevolgen niet te overzien. Stel je voor, niemand ontvangt meer salaris en dat is nog maar het begin…

Er is echter nog 1 kans! Die ene Rotterdamse wizzkid, die gozert die al veroordeeld is voor alle grote cyberaanvallen in de wereld, juist.. De gevreesde hacker en raddraaier P.BELL jr. Jullie gaan op pad om zo veel mogelijk bitcoins te verzamelen om het losgeld bij elkaar te sparen. Alles in de vijfde versnelling, want haast is geboden!! Alles wordt ingezet, foto’s, video’s, vraag, doe en denk opdrachten.

Uw belangrijkste wapen in dit duizelingwekkende bedrijfsuitje  cybercriminaliteit in Rotterdam is uw iPad. Pak het heft weer in eigen handen en red uw bedrijf voor de ondergang. Een bijna levensechte situatie, die om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto, video, vraag en denk opdrachten. Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uw onderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.

Inderdaad, een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur. U verdient uw bitcoins door de route te volgen op uw iPad. Gedurende de middag gaat u verschillende challenges aan die in uw scherm verschijnen. Door deze goed te voltooien verdient u uw bitcoins. Maar het zal niet gemakkelijk worden want overal schuilt gevaar!

cybercrime bedrijfsuitje

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.
Snel want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur.

Niet alleen FUN, ook bewustwording
U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om slachtoffer te worden van cybercrime. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen. Maar ook bedrijfssystemen, moderne auto's en chipkaarten zijn vatbaar voor cyberhacks. Voor het plegen van cybercriminaliteit gebruiken criminelen speciale apparatuur en software. Digitale veiligheid is niet te garanderen, maar u kunt zich er wel tegen wapenen. Tijdens dit unieke interactieve bedrijfsuitje op de iPad proberen wij de deelnemers hier op ludieke wijze bewust van te maken.

Kosten per persoon op basis van 20 personen € 42,50 p.p. ex BTW

Computers worden gehacked en virussen worden verspreid. Zelfs de Terminals in de Rotterdamse haven konden er niet aan ontkomen! WannyCry is nog maar het begin!

Dit is natuurlijk voer voor Rotterdam Business Events en wij hebben daarom voor jullie een nieuw en super spannend Interactief cyber crime bedrijfsuitje ontwikkeld.

Prijs: € 42,50 Excl. BTW