De Ipad- bitterballenborrel

 De gezelligste borrel van Rotterdam

Dit programma eindigt met de (bedrijfs)borrel, maar voorlopig is het nog niet zover... 
Tijdens een hilarische teamstrijd moeten de teams het eerst tegen elkaar opnemen in 3 rondes.

Elk team heeft een 'Team iPad' waarop, na de uitleg van de presentator, de opdrachten vanzelf in beeld verschijnen. Vraag of opdracht goed volbracht? Uw positie in de ranking past zich direct aan. Maar let op... sommige battles moet u opnemen en het bewijsmateriaal wordt direct bekeken.

Staat uw team aan het einde van de Ipad- bitterballenborrel boven aan? Wint jullie team de schaal met bitterballen.

Proost! De borrel kan beginnen, maar wordt de schaal bitterballen door het winnende team gedeeld met de rest..?

In ronde 1 van de Ipad bitterballenborrel staat algemene kennis centraal. Bij het goed beantwoorden van de vraag ontvangt elk team direct de score. Op de iPad is de real-time score dus altijd te volgen.

Bij het onderdeel 20 seconds battles strijdt u tegen de andere teams op verschillende behendigheidsonderdelen. Weet u wat bottle flippen of pingpong plop is? De battles zijn alles of niets. De video die u zelf opneemt dient als het bewijs.

De Ipad - bitterballenborrel eindigt met de muziekquiz. Onder leiding van onze quizmaster moet u zo snel mogelijk antwoord geven op de muziekvragen die in de 'Team iPad' verschijnen. Wie is de zanger? Uit welk jaar komt de hit? Meezingen kan u extra punten opleveren. U zult merken hoe fanatiek uw collega's kunnen zijn.

 

Arrangement

Dit arrangement vindt plaats in een horeca locatie of op uw eigen locatie.

Het programma ziet er als volgt uit:

Ontvangst + uitleg game, start game (duur 2 uur), Prijsuitreiking + bekijken foto en video materiaal (mogelijkheid tot horeca arrangement)

Prijs per persoon vanaf 20 personen € 23,50 p.p.

Dit arrangement is inclusief:
- 2 drankjes van de Hollandse bar
- Schaal bitterballen voor het winnende team
- ipads
- enthousiaste begeleiding door Rotterdam Business Events

Ga de strijd aan met jouw team tijdens dit gezellige teamuitje. Tijdens de quiz houden jullie realtime de score bij op jullie eigen iPads en strijden jullie om een enorme schaal bitterballen. Delen met de verliezers is niet verplicht. Durf jij het aan?

Prijs: € 23,50 Excl. BTW