E-meet Rotterdam | Rotterdam Business Events 

Maak op een supervette manier kennis met Rotterdam! 

We starten dit programma middenin het kloppend hart van de stad met een tour op deze gerse e-scooters. Totaal nieuw en superhip! Een van onze markante gidsen neemt u mee op deze elektrische scooters door de stad langs alle bijzondere plekken die u niet mag missen. En hoe gaaf is het als een lint van deze scooters zich een weg door de stad banen, terwijl u verhalen en weetjes hoort die niet in de saaie stadsgidsen staan?

Na deze elektrische trip door de stad, wordt u opgewacht door uw safarimaster Jack Kerklaan, die u meeneemt naar een exotisch stukje stad, de West Kruiskade. Jack leidt u op zijn eigen onnavolgbare wijze door deze smeltkroes van culturen, langs anekdotes en heerlijke hapjes van over de hele wereld. Jack kent alle ondernemers van deze bijzondere straat en laat u her en der kennismaken met allerlei streetfood van over de hele wereld.

U eindigt uiteindelijk in een gezellig café voor een naborrel.

Tijdsduur: 2,5 uur (1 uur cityrider met gids en 1,5 uur met Jack Kerklaan over de Westkruiskade, incl. de wandeling er naar toe)

Prijs p.p. op basis van 20 personen: € 49,50 pp excl btw en incl. proeverij van 3 streetfooditems (andere groepsgroottes op aanvraag)

Uitbreiding bovenstaande programma naar 2 uur cityrider met gids tegen een meerprijs van € 19,50 pp excl btw.

 Drankjes op nacalculatie

Prijs: € 49,50 Excl. BTW