Lipdub maken Rotterdam | Werkwijze Voorbereiding

Het draaiboek voor de lipdub wordt zoveel mogelijk van tevoren samengesteld. Dit doen we in overleg met jou. Je kiest zelf een locatie (dit kan zowel binnen als buiten zijn) en een lied. Aan de hand daarvan maken we een draaiboek waarin we suggesties doen voor de aankleding en attributen. In samenspraak verdelen we de groep van te voren in kleinere groepjes, in het draaiboek komt deze rolverdeling ook te staan.

Maken van de lipdub Rotterdam! 

Van tevoren maken we de route die tijdens de lipdub gelopen wordt. Daarna gaan we met de groep beginnen met een lipdub maken Rotterdam. Voor het opnemen en de repetities trekken we meestal 2,5 uur uit. Wij nemen de muziek de geluidsinstallatie voor de muziek mee. Met de groep nemen we enkele malen de route door en na een aantal repetities met en zonder de camera nemen we de definitieve lipdub op!

Nagenieten  

Ter plekke kun je de ruwe versie van de lipdub bekijken. Na een paar dagen ontvang je de afgemonteerde versie van de lipdub op DVD thuis.

Prijs per persoon vanaf 20 personen: € 37,50 p.p. ex BTW

 

Een lipdub maken Rotterdam is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje, schoolactiviteit, vrijgezellenfeest of familiedag. Voor ontspanning, als teambuilding, om cadeau te geven of ter promotie van je school, club of bedrijf.

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen uiteindelijk in één take een liedje playbackt. De mensen nemen de playback van elkaar over en de camera volgt hen.

Een workshop lipdub maken staat garant voor een dagdeel improvisatie, creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Prijs: € 37,50 Excl. BTW