Het programma | Personeelsuitje Blijdorp Rotterdam

Onze medewerkers ontvangen de groep vóór de entree van de dierentuin aan de Oceaniumzijde. Hier wordt de groep verwelkomd en geven onze medewerkers uitleg van de middag. Aan de verschillende teams (vooralsnog uitgaande van 7 a 8 personen per team) worden de team-tasjes uitgereikt met daarin de entreekaarten, voor ieder teamlid een flesje frisdrank, een candybar en de vragenlijst.

Het is de bedoeling dat de teams, op basis van de vragen uit de lijst die kriskras door elkaar staan, een strategische route uit gaan zetten door het park waarmee ze gedurende de gegeven tijd (circa 3 uur), de meeste punten kunnen verdienen. Alle weetjes van de dierentuin komen aan de orde en dieren uit alle windstreken kunnen bewonderd worden tijdens dit personeelsuitje Blijdorp Rotterdam. Van Afrika tot Azië en van de ijsberen tot leeuwen. Tevens kunnen er onderweg een aantal bonuspunten verdiend worden door speciale opdrachten uit te voeren, zoals o.a. bamboetoren bouwen, hilarische selfies e.d..

Na afloop van de speeltijd komt de groep samen op één van de terrassen in Blijdorp en rekenen wij uit welk team de meeste punten heeft verzameld.  Zij winnen het speciale Blijdorp-pakket!

Dit personeelsuitje Blijdorp Rotterdam is inclusief:

  • Flesje frisdrank & candybar voor onderweg
  • Spelmaterialen
  • Spelbegeleiding
  • Prijs voor het winnende team

Tijdens deze puzzeltocht door Diergaarde Blijdorp Rotterdam komen alle werelddelen voorbij. Bewonder de imposante gorilla’s op het Afrikaanse eiland, zwerf over de Mongoolse steppe en sta oog in oog met echte gilamonsters in het waterwerelddeel Oceanium. Dit personeelsuitje Blijdorp Rotterdam is exclusief entreebewijs Diergaarde Blijdorp.

Prijs: € 20,00 Excl. BTW