Rondleiding Rotterdam architectuur | Het Programma

In 1897 start Rotterdam met de bouw van het Witte Huis aan de Oude Haven. Dit 45 meter hoge gebouw is dan Europa’s eerste wolkenkrabber. In de jaren daarna wordt Rotterdam hoe langer hoe beroemder om zijn architectuur. Hedentendage voeren we nog steeds de lijsten aan van hoogste woon- en kantoorgebouwen van Nederland en bepaalt deze hoogbouw onze skyline. Een professionele gids neemt u mee op een tocht die start in 1897 en die u langs al deze bijzondere projecten voert en uiteindelijk eindigt bij een hypermoderne bouwput. Een rondleiding Rotterdam architectuur is niet alleen voor architecten interessant is!

Programmaduur (inclusief ontvangst en drankje achteraf)
3 uur
Prijs per persoon (vanaf 20 personen)

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • Gids (1 per 20 personen)
  • Drankje achteraf

Optioneel/extra bij te boeken:

  • Wat lekkers bij de koffie, lunch, bittergarnituur en/of diner

*Opmerking
– We boeken 1 gids per groep van 20 personen. Bij groepen groter dan 20 personen, betaalt u het volledige bedrag van een extra gids à € 130,00 er bij.
– Deze tocht is ook op de fiets te boeken. De kosten van de fietshuur (afhankelijk van de soort fiets) komt er dan separaat bij.

Rotterdam en zijn wolkenkrabbers daar moet u bedrijf toch van kunnen genieten? Rotterdam staat bekend als de stad van architectonische hoogstandjes waarbij de hartjes van architectuur-fans sneller gaat kloppen. Om deze iconische gebouwen te bezoeken en te bekijken organiseert RBE een rondleiding Rotterdam architectuur

Prijs: € 19,00 Excl. BTW