Het programma | Workshop schermen

Met de workshop schermen wordt er gestart met het voetenwerk waarbij de deelnemers in stelling worden gezet en de basis voetpassen, die voor het schermen van essentieel belang zijn, gaan oefenen. Als het voetenwerk onder de knie is, krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest en wordt er over gegaan tot het leren van wering en aanvalstechnieken. Al snel gaan de deelnemers over tot onderling duelleren om deze geleerde technieken in de praktijk te brengen.Ter afsluiting worden er twee teams gemaakt en mogen de teamleden elkaar onderling uitdagen voor een persoonlijk duel. Deze activiteit kan zowel binnen als buiten in een park of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp (alleen bij goed weer) gespeeld worden. Bij slecht weer dienen we, i.v.m. de veiligheid, naar een binnenlocatie uit te wijken voor de workshop schermen.

Programmaduur
(inclusief ontvangst en naborrel) 2,5 uur
Prijs per persoon (vanaf 20 personen)

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • Professionele begeleiding
  • Gebruik materialen
  • Drankje bij de naborrel

Optioneel/extra bij te boeken:

  • Wat lekkers bij de koffie, lunch, bittergarnituur en/of diner

*Opmerking
– Dit programma kan ook indoor gespeeld worden. In dat geval geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie;
– Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie binnen Rotterdam. Wanneer we uitwijken naar het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp dan geldt een reistoeslag van € 45,00 exclusief btw op het totaal.

Nadat de instructeur(s) zich hebben voorgesteld wordt er uitgebreid ingegaan op de techniek van het schermen. Nadat de instructeur de afspraken betreffende de veiligheidsregels heeft doorgenomen is het de beurt aan de deelnemers. 

Prijs: op aanvraag