The NXT Level | Bedrijfsuitje | Teamuitje

Wij gaan nu een stapje verder...GET READY FOR THE NXT LEVEL! The NXT level is de escape game dat niet gespeeld wordt in een escape room, maar door ons eigen ROTTERDAM!

De 'city escape' bestaat, net als een computergame, uit verschillende levels. In elk level staat u een nieuw avontuur te wachten. Bij elk level horen nieuwe raadsels, puzzels en geheime aanwijzingen, die te vinden zijn in de stad. Heeft u samen met u teamgenoten een level uitgespeeld? Op naar de volgende uitdaging en op naar een nieuwe route in een ander deel van de stad.

Tijdens de drie levels, voordat u naar The Final gaat, moet u bommen onschadelijk maken, uit de handen van de politie blijven, via AUGMENTED REALITY gebouwen scannen, op zoek naar aanwijzingen, foto’s en video’s opdrachten volbrengen, munten vinden waarmee u de deur opent van een virtueel casino en tot slot als eerste de geheime code doorsturen naar de gamemaster!

Het speelveld van jullie game, is de binnenstad en wordt vertoond op een iPad. Tijdens het spel ziet u realtime, waar andere teams zich bevinden en kunt u de score volgen. Ook zijn er speciale gadgets waarmee u de iPad van de concurrerende teams kunt saboteren. Game on!!! Oh wacht even.... Om het spel te starten, moet u eerst een code kraken. Hoe snel raadt u de code? 

Prijs: 39,50 p.p. ex BTW vanaf 20 personen

The NXT Level

Escaperoom hier Escaperoom daar! Overal poppen ze op....maar wij doen het weer net even een beetje anders dan de rest. 

Prijs: € 39,50 Excl. BTW