Het Programma

Er zijn twee verschillende doelen bij dit spel: Samen met uw collega’s De Saboteur spelen. Rotterdam Business Events heeft een uniek programma, waar u de mooiste en meest bijzondere kanten van de stad ontdekt op verschillende manieren. Het bedrijfsuitje in Rotterdam – de Saboteur bestaat uit twee verschillende spellen, te weten:

Spel 1 

Door middel van cryptische aanwijzingen die u meekrijgt van de begeleider. Moet u op zoek naar een locatie in de stad. Per team krijgt u 3 aanwijzingen mee en is de eerste aanwijzing gratis. Maar wanneer u de tweede en de derde aanwijzingen ook nodig heeft om de locatie te vinden dan kost dit uw team geld. Bij aankomst op de eerste locatie die u gevonden heeft door de cryptische aanwijzingen, ontvangt u het geld dat uw team heeft verdiend. Het bedrijfsuitje De Saboteur kan uitgebreid het spel proberen te saboteren door de cryptische aanwijzingen verkeerd te interpreteren. 

Spel 2 

Bij het tweede spel moet u per team op zoek naar de eindlocatie. Elk team krijgt een walkietalkie mee en krijgt een aantal minuten de tijd om zich op perfecte plek in de stad te settelen. Maar wat is nu de perfecte plek? De Saboteur is hiervan op de hoogte, maar kan het team ook de perfecte plek vinden. Via de walkietalkie krijgt het team een aanwijzing van de organisatie over de desbetreffende plek. Hiermee moet het team de plek proberen te vinden. Het eerste team dat arriveert ontvangt het meeste geld. Het laatste team dat arriveert ontvangt het minste geld. Op de onbekende eindlocatie zal er uiteindelijk afgesloten worden. Hierbij wordt bekend welke groep het meeste geld heeft verzameld. Daarnaast vindt DE TEST plaats waarbij u De Saboteur kunt ontmaskeren. Heeft De Saboteur het spel op een juiste manier weten de saboteren, of is het team erachter gekomen wie De Saboteur is. Uiteraard vallen er onderweg ook nog jokers te verdienen waarmee een teamlid van de organisatie te horen krijgt wie er in ieder geval niet De Saboteur is en hiermee een kleine voorsprong heeft op de rest van groep. Wij spelen het bedrijfsuitje de Saboteur in de binnenstad van Rotterdam. 

Programmaduur (inclusief ontvangst, pauze en naborrel met prijsuitreiking)
4 uur

Prijs per persoon (vanaf 40 personen)

Dit is inclusief:

  • Welkomstkoffie/thee
  • Professionele begeleiding
  • Spelprogramma en -materialen
  • Pauzedrankje
  • Naborrel, uitgaande van 1 drankje p.p.
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team

Optioneel/Extra bij te boeken:

  • Wat lekkers bij de koffie, lunch, bittergarnituur en/of diner 
Opmerking
  • Dit is een outdoorspel
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie in Rotterdam.

We verdelen de groep hiertoe in teams en deze teams moeten verschillende activiteiten doorlopen, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten scoren. Er is echter een uitdaging: één van de deelnemers van het team heeft de taak gekregen het spel te saboteren, 'de Saboteur'. De andere teamleden moeten proberen uit te vinden wie 'De Saboteur' is zodat ze uiteindelijk toch als team kunnen winnen.

Prijs: € 38,50 Excl. BTW