Het programma van Winter Wonder Games

Wij ontvangen u bij de ingang van schaatsbaan Rotterdam. Onze begeleiders staan bij de ingang om uw gasten te ontvangen. Alle medewerkers zijn herkenbaar aan de groen witte RBE kleding. Bij binnenkomst in het clubhuis ontvangen wij u met een alcoholvrij drankje en een appelflap. U kunt kiezen uit verschillende activiteiten: 

Curling

Ieder team probeert zijn curlingsteen zo dicht mogelijk bij de roos te krijgen. Een leuke uitdaging!

Schoorsteen estafette

In duo vorm moet een schoorsteen met een bal erop naar de overkant en weer terug gebracht worden.

Puzzel estafette

De stukken van de puzzel worden stuk voor stuk naar de overkant gebracht. Wanneer alle stukken daar liggen mag het hele team gaan puzzelen. Welk team lost de puzzel het snelste op?

Zakje plof

Een mooie team race waarbij de deelnemers snel moeten zijn en goed moeten samenwerken.

Bokkenloop

Vier deelnemers nemen de bok tussen de benen en moeten het fietsbanden parcours afleggen. De banden moeten over de deelnemers en de bok heen geschoven worden.

Dakgoten spel

Vier deelnemers hebben een dakgoot in de hand en moeten via deze dakgoten ballen naar de overkant transporteren zonder dat deze op de grond komen.

Prijs per persoon op basis van 30 personen.

Kledingadvies

Warme vrijetijdskleding en stevige schoenen met een goed profiel worden aanbevolen. In overleg is het ook mogelijk om alles op schaatsen te doen. Onze instructeurs dragen altijd schoenen i.v.m. het snel kunnen reageren en handelen.

Optioneel bij te boeken

Dit arrangement is te boeken in combinatie met een winters buffet en eventueel een heuse Apres Ski party. Bent u geïnteresseerd in een leuk winters arrangement, neem gerust contact op via het contactformulier op onze website.

 

Winter Wonder Games

In samenwerking met Schaatsbaan Rotterdam organiseert Rotterdam Business Events de "Winter Wonder Games". Deze wintergames bestaan uit diverse ludieke en sportieve activiteiten op de prachtige schaatsbaan ( met uitzicht op de Van Brienenoordbrug ). Denk hierbij bijvoorbeeld aan ijssjoelen, een oberrace, sleerace, estafetterace of zelfs levend curling. Na deze uitdagende activiteiten "on ice" is er uiteraard de gelegenheid om op te warmen onder het genot van een hapje en een drankje.

Prijs: € 44,50 Excl. BTW