Het programma | Ervaar smaaksenstatie tijdens streetfood Rotterdam

Tijdens de workshop streetfood Rotterdam bereiden we typisch lokale lekkernijen die in grote steden zoals New York, Hong Kong, Rio de Janeiro en New Delhi op straat worden verkocht. Misschien heb je zelf weleens genoten van een streetfood gerecht zoals phat kaphrao in Thailand of een panino al lampredotto in de zonovergoten Toscane. De authentieke sfeer en het heerlijke eten rondom streetfood komen mooi samen in deze workshop.

Welke gerechten gaan jullie maken? 

Op het menu staat een New York hamburger, Kofta met yoghurt-muntsaus in een pitabroodje, rijstvelloempia met shiitake, spanakopita pasteitje met spinazie en feta, saté met een pittige pindasaus en roti met aardappel en kousenband. Heerlijke gerechtjes om van te watertanden. Dus eerst een rondleiding in de prachtige Markthal en daarna een unieke streetfood kookworkshop. Natuurlijk bij Rotterdam Business Events te boeken!

Foodtrucks en streetfood worden steeds populairder. Het eten moet snel klaargemaakt worden, maar ook van goede kwaliteit zijn. Koks omarmen gezond nieuw eten, of specialiseren zich zodanig op al bestaande gerechten (bijvoorbeeld luxe hamburgers met pulled pork), dat het een nieuw gerecht wordt. Ook moet het eten duurzaam en verantwoord geproduceerd zijn. Met de workshop streetfood Rotterdam maak je kennis met wereldwijde maaltijden. Een unieke ervaring voor jouw smaakpapillen! 

Prijs: € 89,50 Excl. BTW