Katendrecht bedrijfsuitje, het programma

Het programma van uw Katendrecht bedrijfsuitje:  

De gasten arriveren rond de middag bij het SS Rotterdam, waar onze enthousiaste begeleider u en uw gasten ontvangt en u meeneemt naar binnen om te starten met een heerlijk kopje koffie en gebak. 
 
Vervolgens start u met de tour het SS Rotterdam achter de schermen.
 
Uw gezelschap neemt onder andere een kijkje op de boeg van het schip en staat daar tussen de grote laadruimten en kijkt tegen de indrukwekkende brug op. Daarnaast bezoekt u het stuurhuis en alle achterliggende brugruimten zoals de kaartenkamer, de radiokamer en de vroegere hut van de kapitein. Deze tour laat zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uit zag.
 
Aan het einde van de rondleiding neemt onze gids het over en neemt hij jullie mee voor een indrukwekkende tocht over het roemruchte Katendrecht. Informatief maar zeker ook humorvol. Een Katendrecht bedrijfsuitje is een ontdekkingstocht naar het verleden en het heden van dit prachtige schiereiland in Rotterdam.
 
In een oer Rotterdamse locatie kunt u onder het genot van een pilsje en een bitterbal genieten van ongecompliceerde gastvrijheid van deze prachtige havenstad. Na het Katendrecht bedrijfsuitje weet u alles over de hippie wijk Katendrecht. 

Cursus Plat Rotterdams

De Rotterdamse Cursus Plat Rotterdams wordt gegeven door een Ras Rotterdammert!
 
Eigenlijk ken het niet! ff snel Rotterdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsjones hebben in Rotterdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet op je muil pompen als je hier wat vraagt.
 
Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in deze stad van de opgestroopte mouwen. U zult versteld staan en de kreten Soooo… Oja joh!? behoren al snel tot uw eigen vocabulair. Je aige t leplazerus werruke en je mot niet uit je nek lullen! U leert in anderhalf uur perfect uw eigen accent af.
 
Na de cursus Rotterdams en de borrel is uw Katendrecht bedrijfsuitje ten einde.

De Cursus Plat Rotterdam is ook los te boeken.

Katendrecht diner

Eventeel kunt u uw bedrijfsuitje in Katendrecht eindigen met een heerlijke barbecue of diner bij de Fenix Foodfactory, Deliplein en natuurlijk het SS Rotterdam.
 
 
Bedrijfsuitje Katendrecht
Zeelui, Hoeren, Kaapse Toeren is inclusief:
 
Rondleiding het SS Rotterdam
Rondleiding Katendrecht
Koffie ontvangst met gebak
Cursus plat Rotterdams
 
Vanaf 20 personen
 
Prijs met diner: op aanvraag
 

Katendrecht is hot, Katendrecht is hip. Hier moet je geweest zijn als je in Rotterdam bent. U ziet de trots van Rotterdam ofwel het SS Rotterdam, gevolgd door een unieke rondleiding over Katendrecht. Vervolgens geniet u van een biertje en bitterbal tijdens de cursus plat Rotterdams en eindigt u de dag met een Rotterdamse barbecue in de Fenix Foodfactory of op het SS Rotterdam. Een Katendrecht bedrijfsuitje is een unieke beleving. 

Genoemde prijs geldt vanaf 40 personen. 

Prijs: € 59,50 Excl. BTW