Culinaire Workshops

Laat jouw zintuigen prikkelen door de lekkerste eigengemaakte hapjes en drankjes tijdens onze Culinaire Workshops. Het samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje maakt de sfeer tijdens een workshop vaak al meteen een stuk gezelliger. Want wie houdt er nou niet van een lekkere bonbon onder het genot van een zelfgemaakte latte art cappuccino. Onder begeleiding van een professional ga jij aan de slag met verschillende heerlijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij of een workshop cocktails maken. Kortom: Bij onze Culinaire Workshops is er voor ieder wat wils!

 

Culinaire Workshops

 

Waarom een Culinaire Workshop?

Tijdens onze eten en drinken Workshops is de sfeer gegarandeerd relaxt. Daarnaast leer jij veel meer over verschillende dranken en lekkernijen en is er de gelegenheid om de eigen creaties uitgebreid te proeven. Beleef de echte smaak van de culinaire hoogstandjes en ervaar hoe het is om als echte kenner naar eten of drinken te kijken. De relaxte en fijne sfeer die tijdens de workshop aanwezig is zorgt ervoor dat de band tussen vrienden of collega’s nog hechter wordt. Tijdens de workshops is er namelijk genoeg gelegenheid om elkaar nog beter te leren kennen. Nog een pluspuntje aan onze workshops is dat jij niet met honger of dorst naar huis zult gaan want jij mag al jouw eigengemaakte lekkernijen proeven of mee naar huis nemen. Hieronder vind jij een overzicht van al onze culinaire workshops. 

 

 

Eten en drinken workshops op maat

Het is mogelijk om de workshops met betrekking op eten en drinken op maat samen te stellen. Wij houden rekening met het aantal personen en de eventuele extra wensen die u heeft. Voor ieder bedrijf is er wel een geschikte workshop aanwezig die het beste bij uw team past. Van wijnproeverij tot worstmakerij, onze workshops lopen erg uiteen. Houd u van een stevig bakje koffie? Denk dan bijvoorbeeld aan onze Barista of Latte Art workshop.  U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wij helpen u graag om uw dag of bedrijfsuitje tot een succes te maken!  

 

Ben je woonachtig in Rotterdam of omgeving? Wil jij dolgraag met jouw vrienden, familie of collega's een workshop volgen en lijkt Rotterdam jou de stad om heen te gaan? Dan ben je bij Rotterdam Business Events aan het juiste adres! Wij bieden jou de leukste culinaire workshops aan in Rotterdam. Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een dag krijgt die je nooit meer zult vergeten!

contact