Wilt u samen met uw vrienden, familie of collega’s werken aan de saamhorigheid en tegelijkertijd meer leren over alle in- en outs van Nederland, Rotterdam specifiek of een andere cultuur? Rotterdam Business Events biedt brede culturele workshops aan. Wat dacht u van percussie workshop Rotterdam waarbij u leert 3 verschillende ritmes door elkaar te spelen, een workshop theatersport Rotterdam of Goochelen? Rotterdam Business Events heeft de leukste culturele workshops voor u geselecteerd. Hieronder vind u een overzicht van al onze culturele workshops.

 

culturele workshops

 

Waarom kiezen voor culturele workshops?

Mensen leren het beste door te doen. Juist omdat mensen in een culturele workshop actief participeren in plaats van passief te luisteren. Daarnaast is een culturele workshop bij uitstek de plek om geïnspireerd te raken door de andere deelnemers en kan een serieuze boost geven aan de groepsdynamiek.

Bovendien werk je tijdens een culturele workshop op een andere manier met elkaar samen dan dat je gewend bent. Tijdens de percussie workshop bijvoorbeeld wordt de groep in drieën verdeelt en worden er afzonderlijk van elkaar ritmes afgepeeld die tot een unieke sound lijden.

Maar bovenal is plezier de belangrijkste drijfveer van onze culturele workshops. Workshops bieden vaak de gelegenheid om in creatieve werkvormen anders naar zaken te kijken of mee om te gaan. Samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt dit tot een hoge fun-factor! Laten wij nou net de leukste culturele workshops aanbieden. Hieronder vind u een overzicht van cultureel aanbod.

 

 

Bij een workshop speelt een actieve deelname een belangrijke rol. Hierin komen theorie en praktijktoepassingen tegelijkertijd aan bod. Heeft u bij ons een workshop gevolgd? Geef het dan een gevolg. Een workshop geven omdat het trendy is en een ontsnapping biedt in de dagelijkse sleur heeft niet altijd veel zin. Kom er eens op terug tijdens werk en highlight alle positieve gebeurtenissen. Workshops zijn er ook om iets van te leren.

 

Wilt u graag een workshop op maat? Laat het ons weten! Wij beschikken over de mogelijkheden om u te helpen met een workshop op maat.