Evenementen op maat

De opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig bestaan van uw bedrijf, een interactief symposium of congres voor uw relaties, uw open dag of de lancering en perspresentatie van een nieuw product…. Allemaal zogenaamde bedrijfsevenementen, die we speciaal mét en vóór u op maat kunnen maken. Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor relaties én medewerkers en heeft originele ideeën en de knowhow om deze evenementen voor uw business tot een succes te maken. Tenslotte is het niet alleen het vieren van een heuglijk feit, maar is het ook een marketingtool.

U weet als geen ander wat u wilt bereiken met uw bedrijfsfeest, teambuilding of congres en vooral wie u ermee wilt bereiken. Ook dienen de sfeer, imago en identiteit van uw bedrijf te herkennen zijn in het evenement. Een evenement zet uw bedrijf in de spotlight en het is een communicatiemiddel bij uitstek, zowel richting uw medewerkers als richting uw relaties. Wij als evenementenorganisatie in Rotterdam, creëren samen met u dat ene unieke concept dat past bij uw bedrijf. 

 

Neem contact op

kookworkshop

 
 
Catering

Een belangrijk onderdeel van uw evenement is de verzorging van de lunch, buffet, hapjes of het diner. Wij kunnen zelf de catering voor u verzorgen en werken daarnaast ook samen met andere partycateraar, restaurants of evenementenlocaties. Onze roots liggen in de partycatering en daarom kunnen we per evenement inschatten wat voor uw evenement en budget de beste keuze is.

 

Partners

Als evenementenorganisatie in Rotterdam werken wij al jaren samen met een groot aantal leveranciers of liever gezegd, partners. Audiovisuele bedrijven, tentenbouwers, decorateurs en o.a. artiestenbureaus worden door ons geselecteerd op de kwaliteit van hun product, maar daarnaast op het feit of ze bereid zijn met ons, en dus met u, mee te denken en hun expertise en specialisme aan te wenden. We selecteren de best passende partner voor elk event.

 

 

bedrijfsevenement

 

 

 

 

talk

 

 
 
Personeelsfeest

Een fusiemeeting voor uw medewerkers, de directiewisseling, het kerstfeest of bijvoorbeeld het jaarlijkse personeelsfeest om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Allemaal evenementen die speciale aandacht vragen, omdat ze van zeer groot belang zijn voor uw medewerkers en dus uw bedrijf. Tenslotte draait het om vinden, binden en boeien van uw medewerkers. Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events heeft veel ervaring met de organisatie van personeelsfeesten, waarbij uw medewerkers centraal staan en waarmee we ze een onvergetelijke experience bieden!

 
Relatie-event

De viering van uw 25-jarig bestaan, de opening van het nieuwe pand of de presentatie van een nieuw product. Zaken met nieuwswaarde die vragen om publiciteit en die u vooral uw relaties wilt laten weten. Wij helpen u graag om het bijbehorende evenement dusdanig in te richten dat dit evenement de boodschap ondersteund.

 

Vraag offerte aan

evenementen RBE

 

 
Locaties

Een leegstaande loods van uw eigen bedrijf, een tijdelijk geplaatst tentencomplex op uw terrein of één van de vele evenementenlocaties die er zijn. Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events kan altijd de juiste plek vinden voor uw evenement.

Referenties

De afgelopen 25 jaar hebben wij een zeer uiteenlopend aantal evenementen mogen verzorgen. Van een piepklein op maat gemaakt operadiner voor 7 personen tot de landelijke Politiedag in Utrecht met 10.000 bezoekers. Onze ervaring strekt zich uit over het hele evenementenspectrum. Van familiefestival met 3.500 bezoekers tot jaarlijkse businesstalkshow voor een lokale Rabobank en van een personeelsfeest t.g.v. een 100-jarig bestaan tot een speciaal gemaakte Parade voor een lokaal bedrijf. Te veel om op te noemen en allemaal super om gedaan te hebben! Hieronder ziet u van een aantal van deze evenementen een sfeerimpressie.

 

Neem contact op