Nieuwe begeleiders gezocht!

30-08-2016

Wie o Wie worden onze nieuwe begeleiders? 

Wie wil er nou niet werken voor het leukste evenementenbureau van 010!? Ben jij een ras Rotterdammert, stroomt bij jou de Maas door je aderen en zoek je een bijbaan in de evenementensector in Rotterdam, reageer dan snel en wie weet behoor jij binnenkort ook tot het evenemententeam van Rotterdam Business Events!

Bedrijfsprofiel: Rotterdam Business Events is een jonge, dynamische en snelgroeiende organisatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en een ambitieuze en informele werksfeer. RBE organiseert bedrijfsuitjes en evenementen met een Rotterdams tintje . Ons vaste team op kantoor bestaat momenteel uit 5 gedreven Rotterdammerts die ieder voor zich specialist zijn in hun eigen vakgebied. Daarnaast worden wij ondersteund door een aantal stagiaires en door een aantal freelancers die in piekperioden en voor bepaalde projecten worden ingezet. Daarnaast hebben wij een pool van begeleiderts die met onze gasten op pad gaan door de stad en al onze spelarrangementen begeleiden. In verband met de te verwachte drukte voor de komende periode zijn wij op zoek naar een uitbreiding van onze begeleiderspool.

Functieomschrijving: Als begeleider ontvang je onze gasten, licht de tour of het spel toe, vergezelt ze, beoordeelt hun speluitslagen, bent hun aanspreekpunt tijdens de dag en zorg je dat het aan niets ontbreekt. Zorgen dat alles op rolletjes loopt, het hoofd koel houden en mensen een leuke dag bezorgen is jouw doel!

Doordat we met een pool werken, verwachten we niet dat je 24/7 beschikbaar bent. Jij geeft ons van te voren door wanneer je in die betreffende periode beschikbaar bent en al naar gelang de uit te voeren evenementen zetten wij je in. Tentamenweek, dan ff niet! Weekje vrij, dan ff wel! In goed overleg regelen we dat met elkaar! Ben jij deze gastvrije en enthousiaste regelaar, reageer dan snel!

Eigenschappen die wij in jou zoeken zijn: · goede kennis van én passie voor de stad Rotterdam · zelfstandig · probleemoplossend · betrouwbaar · flexibel · initiatiefrijk · meedenkend · bereid om ’s avonds en in het weekend te werken · zeer sterke communicatieve vaardigheden · representatief · talenkennis (NL/DU/ FR) · presenteertalent · in bezit van rijbewijs

Je korte motivatie en CV kan gestuurd worden naar info@rotterdambusinessevents.nl Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!