Sportief Rotterdam

Bewegen is gezond | Bewegen bindt mensen 

Nog nooit zijn zoveel mensen gaan bewegen! Vooral de individuele sporten als hardlopen, fitnessen, wandelen en fietsen zijn erg populair op dit moment. Sportief Rotterdam is het nieuwe (sportieve) label van Rotterdam Business Events. Als enige sportieve evenementenbureau in Rotterdam richt Sportief Rotterdam zich op het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes en evenementen waarbij sport / bewegen en fun centraal staat.

Bewegen inspireert

Denkt u hierbij aan een sportieve workshop boogschieten in Het Park bij de Euromast, een boksclinic onder leiding van oud bokskampioene Marichelle de Jong, een voetbalclinic, een golftoernooi, een sportdag bij uw bedrijf of in het Sparta stadion of een sportieve dag op het strand van Hoek van Holland. Kortom alles is mogelijk met Sportief Rotterdam. Door mensen te laten bewegen, kun je mensen laten samen werken. Genoeg redenen om te kiezen voor een sportieve invulling van uw bedrijfsuitje, evenement of teambuilding in Rotterdam.

Sportieve personeelsfeesten

Een van de partners van Rotterdam Business Events, Daan Kraan is in 1979 begonnen met het eerste sportieve organisatiebureau van Nederland namelijk Sportief Holland. Tot 2010 was Sportief Holland het beste sportieve organisatiebureau van Nederland. De verkiezing daarvoor werd elk jaar gedaan door een vooraanstaand magazine in de evenementenbranche. Voor sportieve personeelsfeesten heeft Sportief Holland o.a. 25 jaar samen gewerkt met het Nationaal Sport Centrum Papendal en 15 jaar met het sportcentrum in Zeist van de K.N.V.B.