Vrijgezellenfeest Rotterdam | Vanaf vandaag bieden wij jullie als 010-kenner bij uitstek de leukste en meest gerse activiteiten en workshops aan in Rotterdam voor jullie vrijgezellenfeestje. Niet meer het complete internet afstruinen om iets leuks en betaalbaars te vinden. Rotterdam Business events selecteert het tofste Vrijgezellenfeest Rotterdam. Perfect om te combineren met een vrijgezellenparty!

 

Flyboarden tijdens vrijgezellenfeest in Rotterdam

Voel je zo vrij als een vogel. Beweeg je in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht die je onder controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam pompen als je 15 meter boven het water vliegt! Flyboarden; de nieuwste exteme watersport. Heb jij het Flyboarden weleens gezien op tv, of bij één van de vele festivals, en zou jij de vrijgezel dit wel zien willlen doen? Met een grote of kleine groep Flyboarden, laat het ons weten en wij verzorgen de perfecte dag voor een vrijgezellenfeest! 

 

 Lees meer

 

Vrijgezellenfeest excape room

 

 

Highlights by Segway

Is de vrijgezel nog niet zo bekend in Rotterdam? Geen probleem! Ontdek het Rotterdam van vroeger op het meest hippe vervoermiddel van nu, de Segway! De Segway, een uniek tweewielig vervoermiddel, dat de vrijgezel geprobeerd moet hebben! Met deze zelfbalancerende en futuristische tweewielers gaan jullie op zoek naar de oude schat van Piet Heyn in het authentieke Scheepvaartkwartier. Wij bieden niet alleen tours en rondleidingen door de stad met de Segway , maar hebben ook een doldwaze game voor de vrijgezel ontwikkeld. Het sportieve vrijgezellenfeest!

 Lees meer

 

 

 

Vrijgezellenfeest Cocktail

 

 

Sloep Varen

Ga helemaal uit je dak en neem de vrijgezel mee op sloep varen.  Onder leiding van een professionele kapiteit verdelen wij de groep  in teams van minimaal 4 personen en met jouw team ga jij al varende allerlei kennisvragen over de stad oplossen, maar natuurlijk moet jij of de vrijgezel ook her en der van boord om een aantal hilarische opdrachten uit te voeren. Varen jullie mee?  Het creatieve vrijgezellenfeest in Rotterdam!

 lees meer

 

 

Vrijgezellenfeest Wijnproeverij

 

 

 

Mozaïek Rotterdam

Tijdens de “vrijgezelle workshop mozaïek Rotterdam” wordt op een locatie naar wens gewerkt aan een bijzonder kunstwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. Voorbeelden zijn stukjes spiegel, kralen, kurk, spijkers en papier, niets is te gek. Laat de vrijgezel een gek kunstwerk maken voor zijn toekomstige echtgenoot. Het draait in de workshop om de creativiteit van jou de vrijgezel en het team. Uiteraard nemen jullie het kunstwerk mee als herinnering aan het vrijgezellenfeest.  

 Lees meer

 

 

 

Vrijgezellenfeest Puzzel Kroegentocht

 

Archery Tag Boogschieten

Nadat de instructeur(s) zich hebben voorgesteld wordt er uitgebreid ingegaan op de techniek van archery tag. Nadat de instructeur de afspraken betreffende de regels heeft doorgenomen is het de beurt aan de deelnemers. Archery Tag is een combinatie tussen boogschieten, paintball en trefbal. Boogschieten met actie en teambuilding, geweldig voor de vrijgezel! Zeker als de vrijgezel even geen boog tot zijn beschikking heeft. Ready? Vuren! Het is een leuke en veilige activiteit waarbij je van achter obstakels met speciale pijlen op de tegenstander en de targets schiet.

 Lees meer

 

 

Vrijgezellenfeest Rotterdam Pub of diner quiz

 

Alle uitjes van Rotterdam Business Events

Zit hier niet het uitje tussen dat jij zoekt? Geen probleem! We hebben bij Rotterdam Business Events nog meer bijzondere uitjes voor vrijgezellenfeesten in Rotterdam. Wij organiseren de meest originele vrijgezellenfeesten in Rotterdam.

Alle Uitjes

Heb je zelf tips en ideeën voor een vrijgezellenfeestje in Rotterdam? Neem dan contact met ons op om de dag geheel naar wens te laten verlopen en blijvende herinneringen te creëren.

 

Contact

 

 

 

Vrijgezellenfeest Rotterdam

 

 

 

 

 

Escape Room Rotterdam

Hoe leer jij de stad het beste kennen? Juist door je er dwars doorheen te verplaatsen! Dit spelprogramma neemt jullie en de vrijgezel op speelse wijze mee langs alle highlights van de stad. Daarnaast ervaren jullie een echte Escape room Rotterdam! Kunnen jullie onstnappen? Go!

 Lees meer

 

 

Vrijgezellenfeest Rotterdam Segway

 

 

 

Cocktail Workshop

De “Cocktailworkshop Rotterdam” kan op een locatie naar keuze. In de workshop leert jullie groep en vrijgezel alle benodigdhede als het gaat om het creeren en shaken van overheerlijke cocktails. Jullie kunnen de keuze maken tussen cocktails met of zonder alcohol. Behalve de vrijgezel, die heeft geen keuze. Naast het bereiden van de cocktails komen jullie meer te weten over de bereidingswijze en over hoe de cocktail is ontstaan.

 Lees meer…

 

 

Creatief Vrijgezellenfeest sloep varen

 

Wijnproeverij

Bij een vrijgezellenfeest hoort natuurlijk een drankje. Maar voordat jullie losbarsten met het proeven van allerlei soorten wijnen is het van noodzaak om eerst de geschiedenis en de productie van wijn te belichten. Een professionele Sommelier brengt jullie de geschiedenis bij en belicht het productie proces stap voor stap.

Hierna krijgen jullie genoeg tijd om te leren hoe je wijn moet proeven en welke wijnen bij welke gerechten passen. Dit is werkelijkwaar een fantastisch vrijgezellenfeest! 

 lees meer

 

 

 

Vrijgezellenfeest Hangover

 

 

 

 

Muziek Quiz door Rotterdam

Geen rijk zeemansverleden zonder muziek! Rotterdam is bekend om zijn. Tijdens dit vrijgezellenfeest in Rotterdam neemt de Music Dinner Quiz DJ u mee naar de hits van vroeger! Wie weet wie dit nummer zong, in welk jaar was het een hit, hoe heten de bandleden, zing het nummer ….! Hilariteit alom! En, verras de vrijgezel met de leukste nummers!

 Lees meer

 

 

Vrijgezellenfeest Archery Tag

 

Pub quiz Rotterdam

Wat is er leuker dan gezellig met vrienden, collega′s, familie of teamgenoten een quiz te spelen? Een quiz tijdens een gezellige borrel of als onderbreking van het diner in het restaurant. De quizmaster test, optioneel, met behulp van een groot beamerscherm, de deelnemers op hun kennis. Jullie hebben de keuze uit de diverse quizzen. Het gezelligste vrijgezellenfeest Rotterdam

Let op: Pubquiz Rotterdam heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Lukt het jullie vrijgezel alles goed te beantwoorden?

 Lees meer

 

 

Vrijgezellenfeesten Rotterdam