Workshop worstmakerij en bier & spijs combinatie

 

Workshops Worstmakerij. Veel mensen vinden het leuk en interessant om eens van dichtbij te beleven hoe worst gemaakt wordt. Wij bieden u die kans! We beginnen de workshop / cursus worst maken met een uitleg over het gebruik van kruiden en specerijen in de worstmakerij. Daarna gaat u zelf aan de slag om uw signatuurworst te maken. Bij ons kunt u leren en ervaren hoe het is om zelf worst te maken. Door middel van een avond- of middagvullende workshop kunt u tijdens de cursus worst maken, worst maken in al z'n facetten beleven.

 

Wanneer u klaar bent staat er een tafel met diverse hapjes en proefglazen bier voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de perfecte bier/spijs combinatie, zodat u uw opgedane kennis ook in de praktijk kan brengen. Er is bij ons tevens de gelegenheid om gezellig na te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

 


Bent u geinteresserd geraakt? Neem gerust contact op en we informeren u graag over een leuke, gezellige maar vooral ook leerzame workshop worstmakerij. Uw worst krijgt u uiteraard mee naar huis zodat u daar kan pronken en nagenieten.

 

Workshop & proefbier; €53,00 pp, overige drankjes op basis van nacalculatie min. 6 max. 12 pers

In deze workshop leer jij hoe je je eigen signatuurworst kunt maken. Vervolgens gaan jullie op zoek naar het perfecte biertje voor hierbij!

Prijs: € 53,00 Excl. BTW