Op zoek naar een actief bedrijfsuitje?

 Wil je een actief bedrijfsuitje Rotterdam of een actief personeelsuitje organiseren voor jouw bedrijf, afdeling of team? Dan ben je bij ons bij het goede adres. Wij hebben een heel scala aan actieve bedrijfsuitjes in Rotterdam en omstreken. Staat er in onderstaand rijtje niet iets van je gading bij? Kijk dan eens bij onze andere bedrijfsuitjes.

 

Actief personeelsuitje - Prison Break Games

Welk team verdiend de meeste goederen? Welk team is het slimst en ruilt zijn prijzen met andere teams? Zo een product met een hogere waarde te ontvangen. Je verliest dan als team wel je positie op de gevangenisranglijst!! Sluwheid en slimheid is gevraagd, net als uithoudingsvermogen en teamwork! Het monumentale gevangeniscomplex aan de Noordsingel in Rotterdam doorbreekt haar muren en wordt opengesteld voor personeelsfeesten, relatie-evenementen, beurzen, congressen en seminars, trainingen en workshops en filmopnamen.

 Lees meer...

 

Actief bedrijfsuitje - KrisKras

Hoe leer je een stad het best kennen? Juist door je er dwars door heen te verplaatsen met een actief persoonsuitje! Met deze Puzzeltocht in Rotterdam, krijgt u van ons een OV-chipkaart, een vervoerbewijs voor de watertaxi, een kaart van de stad, een camera en een hele berg vragen. Verken de stad en achterhaal de antwoorden op alle wetenswaardigheden door te reizen met de tram, metro, watertaxi of de benenwagen naar al deze verborgen plekjes.Tevens moeten er onderweg een paar bijzondere opdrachten uitgevoerd worden en natuurlijk willen we daar ludiek fotomateriaal van! Welk team doet dit het best? 

Lees meer…

Kris Kras
 zes kamp rotterdam
 
Actief personeelsuitje - Zeskamp in Rotterdam

2013 de tijd van online games, social media en gadgets… We doen er allemaal aan mee! Iedereen kent de spellen van de Zeskamp, maar hoe leuk is het om deze spelelementen midden in de binnenstad van Rotterdam te spelen en aangemoedigd te worden door vele voorbijgangers! Gezellig, laagdrempelig, ludiek , sfeer verhogend, sportief en uitdagend. Ouderwets in een nieuw jasje!

 Lees meer…

 

Actief teamuitje - Maas Quiz

De Maas Quiz begint en eindigt bij Hal 4.1 waar u gratis kunt parkeren. Hier gaat u aan boord van één van de Tenders. Deze kleine schepen werden vroeger ingezet om passagiers van en naar de SS Rotterdam te brengen, maar tegenwoordig zijn ze breed inzetbaar. Per Tender kunnen we 20-32 personen vervoeren en we hebben 4 Tenders tot onze beschikking. 

 Lees meer…

 

 

 

 Actief bedrijfsuitje - Tender Bedrijfsuitje

Het Rotterdam Tender is een actief bedrijfsuitje Rotterdam begint en eindigt bijvoorbeeld bij  Hal4.1 waar u gratis kunt parkeren. Onderweg met de tender verricht u op markante plekken als Hotel New York, Historisch Delfshaven en het Boerengat een aantal sportieve doe-opdrachten. De doe-opdrachten, zoals skilat lopen, katapult bouwen en bamboetoren-constructie zijn laagdrempelig en door iedereen goed te doen.

 Lees meer…

 

Actief bedrijfsuitje - De Saboteur

We verdelen de groep hiertoe in teams en deze teams moeten verschillende activiteiten doorlopen, waarbij ze zoveel mogelijk punten moeten scoren. Er is echter een uitdaging: één van de deelnemers van het team heeft de taak gekregen het spel te saboteren. De andere teamleden moeten proberen uit te vinden wie dit is zodat ze uiteindelijk toch als team kunnen winnen.

 Lees meer...

 

 catch a rib
 kroegentocht rotterdam
 Actief bedrijfsuitje - Pub of Dinner Quiz

Wat is er leuker dan gezellig met vrienden, collega′s, familie of teamgenoten een quiz te spelen? Een quiz tijdens een gezellige borrel of als onderbreking van het diner.De quizmaster test, optioneel,met behulp van een groot beamerscherm, de deelnemers op hun kennis. U heeft de keus uit de diverse quizzen.

 Lees meer…

 

Actief bedrijfsuitje - Kolonisten van Van Brienenoord

Dit wereldberoemde bordspel hebben wij omgeturnd naar een actief spelprogramma dat wij in teams spelen op het mysterieuze eiland van Brienenoord aan de voet van de gelijknamige brug.  Kolonisten van Van Brienenoord gaat het om samenwerken, inzicht en plezier om een opdracht te doen slagen. De teams strijden op verschillende onderdelen tegen elkaar en moeten proberen een zo hoog mogelijke score te behalen.

 Lees meer…

 

 
Actief in Rotterdam - City Highlights

Dit spel gaat alleen over excessen. Dus reis met je team naar het hoogste…, het eerste .. en het grootste …. en beantwoord de vragen die er bij horen? Natuurlijk moeten er naast vragen ook opdrachten uitgevoerd worden. Hierbij gaan we alleen voor het beste resultaat.  We verdelen de groep in teams en het team dat de meeste vragen goed heeft en de opdrachten het best gedaan heeft, is de winnaar! Een prima gelegenheid om in sneltreinvaart de City highlights te zien!

 Lees meer…

 

Actief uitje - Catch a Rib

Doel van dit strategische spel is de eindopdracht halen … you have to catch a rib! Maar hoe kom je daar? Los met elkaar in allerijl zoveel mogelijk puzzels op, voer zoveel mogelijk opdrachten uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen terwijl je je kriskras op hoog tempo door de stad begeeft. Met het oplossen wordt het duidelijk waar de eindopdracht zich bevindt en hoe laat die uitgevoerd kan worden. Kiest u er voor zoveel mogelijk punten te verzamelen of voor het behalen van de eindopdracht? Kiest u voor dat laatste, wees dan op tijd …. want anders mist u de boot! En dat spektakel wil niemand missen!

 Lees meer…

 

 rotterdam city highlights