Flyboarden in Rotterdam

Voel je zo vrij als een vogel. Beweeg je in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht die je onder controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam pompen als je 15 meter boven het water vliegt! Flyboarden; de nieuwste exteme watersport. Misschien heeft u het Flyboarden weleens gezien op tv, of bij één van de vele festivals. De Workshop Flyboarden in Rotterdam waterstad is nu ook beschikbaar voor uw bedrijfsuitje en is ideaal als vergaderonderbreking of als teambuilding programma. Het perfecte bedrijfsuitje op het water. 

Lees meer

 

 

 

Rotterdam Waterstad borrelen

 

 

KrisKras

Hoe leer je een stad het best kennen? Juist door je er dwars door heen te verplaatsen! Met deze Puzzeltocht in Rotterdam, krijgt u van ons een OV-chipkaart, een vervoerbewijs voor de watertaxi, een kaart van de stad, een camera en een hele berg vragen. Verken de stad en achterhaal de antwoorden op alle wetenswaardigheden door te reizen met de tram, metro, watertaxi of de benenwagen naar al deze verborgen plekjes.Tevens moeten er onderweg een paar bijzondere opdrachten uitgevoerd worden en natuurlijk willen we daar ludiek fotomateriaal van! Welk team doet dit het best?

Lees meer

 

 

 

Rotterdam Drakenboot

 

 

 

Catch a Rib - het bedrijfsuitje op het water

Doel van dit strategische spel is de eindopdracht halen … you have to catch a rib! Maar hoe kom je daar? Los met elkaar in allerijl zoveel mogelijk puzzels op, voer zoveel mogelijk opdrachten uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen terwijl je je kriskras op hoog tempo door de stad begeeft. Met het oplossen wordt het duidelijk waar de eindopdracht zich bevindt en hoe laat die uitgevoerd kan worden. Kiest u er voor zoveel mogelijk punten te verzamelen of voor het behalen van de eindopdracht? Kiest u voor dat laatste, wees dan op tijd …. want anders mist u de boot! En dat spektakel wil niemand missen!

Lees meer

 

 

Flyboarden Rotterdam

 

Borrelen op de Maas

Nu de zomer is aangebroken wordt het weer tijd om van de zon te genieten! Rotterdam Business Events heeft in samenwerking met Ladage Events een zonnig en gezellig Rotterdams bedrijfsuitje op het water voor u samengesteld. Wat is er GERSER dan samen met uw personeel, relaties of vrienden de prachtige skyline van Rotterdam vanaf het water te aanschouwen met een hapje en een drankje!

Lees meer

 

 

Rotterdam KrisKras

 

 

Drakenboot varen

In een van de rustigste en pittoreske havens van Rotterdam waterstad, namelijk de Wijnhaven, kunnen wij u laten kennismaken met het drakenboot varen. Drakenboot varen is een meer dan 2000 jaar oude sport die vooral in China en andere Oosterse landen nog steeds op hoog niveau wordt beoefend. Een drakenboot is een 12 meter lange, smalle boot met een drakenkop en staart en een grote trommel. In elke drakenboot is plaats voor maximaal 8 of 16 roeiers, 1 drummer en 1 stuurman/begeleider. De trommelaar is één van de deelnemers die voorin de boot zit en op de trommel het ritme aangeeft dat de roeiers moeten volgen. Elke keer dat de trommelaar slaat steken de roeiers tegelijk hun peddels in het water, waardoor de boot steeds sneller door het water schiet.

Lees meer

 

 

Rotterdam Catch a rib

 

Rotterdam

Neem deel aan onze uitjes in Rotterdam waterstad!

Ben jij overtuigd en wil je samen met jouw team deelnemen aan een van deze spectaculaire uitjes? Groot gelijk, wij helpen jou graag om er een volledig gevulde dag van te maken waar weken daarna nog door collega's over wordt gesproken. Wil jij samen met je collega's de fasinerende Rotterdam waterstad ontdekken? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en bespreek al jou wensen en voorkeuren. 

Contact