Nieuwjaarsreceptie | Tips en ideëen

Voor zowel uw nieuwjaarsborrel of nieuwsjaarsreceptie bent u bij Rotterdam Business Events aan het juiste adres. Wij regelen uw evenement naar uw wensen en behoeftes. Helemaal op maat dus! Van vijf tot duizend medewerkers, voor elke groep organiseren wij een feest voor een goed nieuwjaar. Begin 2018 goed en bedank uw medewerkers voor het productieve jaar. Met een leuk nieuwjaarsevenement in Rotterdam stimuleert u uw medewerkers en kan iedereen er weer tegenaan! Wij hebben alvast wat Gerse tips en ideeën voor u op een rijtje gezet:

-        Nieuwjaar op de Keileweg

-        Culinaire Nieuwjaarswandeling Rotterdam

-        Nieuwjaar op de Kaap

Dit zijn enkele ideeën van ons, maar natuurlijk staan wij open voor eigen inbreng en komen we  graag even bij u langs om uw nieuwjaarsborrel te bespreken! 

Nieuwsjaarsreceptie organiseren?

Het einde van het jaar is een drukke tijd. Wilt u een nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel voor uw medewerkers of partners organiseren, maar bent u daar nog niet aan toegekomen? Rotterdam Business Events is achter de schermen druk bezig geweest met het bedenken en organiseren van vele Gerse eindejaaruitjes, nieuwjaarsborrels en nieuwjaarsrecepties. Zo leren uw medewerkers elkaar beter kennen en krijgen mensen van verschillende afdelingen ineens een gezicht bij de collega waarvan ze misschien alleen de naam kennen.

Nieuwjaarsborrel met activiteiten

Wat erg geschikt is als nieuwjaarsfeest is ons nieuwe uitje: Nieuwjaar op de Keileweg! In De Vertrekhal, een verborgen parel achter de Keileweg. Op deze locatie kan Rotterdam Business Events samen met de enthousiaste medewerkers van De Vertrekhal uw kerstdiner en kerstfeest verzorgen. Dit kan helemaal geregeld worden naar wat u in gedachte hebt, van buffet tot walking diner. Wat zou u denken van een Nieuwjaarpubquiz of een New Years music Dinnershow?

Nieuwjaarsreceptie of nieiuwjaarsborrel organiseren

Nieuwjaarsdiner in Rotterdam

Wat ook erg leuk is als activiteit is een driegangendiner. Dan hebben we het niet over een normaal driegangendiner, maar eentje waarbij u alle drie de gangen nuttigt in een ander restaurant. Met onze Culinaire Nieuwjaarswandeling Rotterdam begint u bijvoorbeeld in zo’n leuke ouderwetse oud-Rotterdamse tram met een tour door de stad. Vervolgens eet u uw voorgerecht op de Kop van Zuid. Dan gaat u al steppend verder richting de Meent, waar het tweede restaurant zich bevindt. U geniet dan van het hoofdgerecht in Rotterdam Centrum. Vanuit hier gaat u en uw gezelschap verder per watertaxi richting historisch Delfshaven. Aangekomen in het restaurant in Delfhaven wordt het driegangenmenu afgesloten met een dessert. Hier is ook nog de tijd om na te borrelen. Zo spreekt u extra veel collega’s op een avond en kunnen u en uw medewerkers gezellig socializen met de verschillende afdelingen.  

Nieuwjaarsreceptie op de Kaap

Katendrecht is hot & happening! Het is een bijzonder stukje van Rotterdam waar je absoluut geweest moet zijn. U begint de nieuwjaarwandeling bij de SS Rotterdam en loopt vervolgens verder door Katendrecht. Hierna volgt u de cursus plat Rotterdams, natuurlijk wel met een biertje en een bitterbal. Deze mooie dag eindigt met een heerlijk diner in één van de vele restaurants op de Kop van Zuid. Nieuwjaar op de Kaap is een unieke beleving! 

Neem contact op voor meer nieuwjaarsborrel ideëen

We hebben een tipje van de nieuwjaarssluier opgelicht als het gaat om onze ideëen voor een bijzonder nieuwjaarsrecetie, nieuwjaarsevenement of nieuwjaarsborrel. Wij laten graag onze ideëen, tips en creativiteit zien voor uw specifieke branche of dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag met u brainstormen over een mooi nieuwjaarsconcept voor uw bedrijf.  

 NEEM CONTACT OP!