Incentive Rotterdam is het nieuwe label van Rotterdam Business Events.

Rotterdam de stad waar u geweest moet zijn in 2015! Vele media berichten al over deze prachtige havenstad en volgens de internationale pers hoort Rotterdam in 2015 bij de top 10 van mooiste steden. Onlangs zijn wij zelfs uitgeroepen tot European City of the Year 2015. Kortom genoeg redenen om uw incentive in Rotterdam te organiseren.

Met verschillende tours door de haven, naar het strand of door het centrum van Rotterdam laat Rotterdam Business Events u door middel van verschillende programma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort.

Incentive Rotterdam

  • Jarenlange ervaring
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Groot netwerk in Rotterdam
  • Echt Rotterdams
  • Creatief en origineel

Incentive Rotterdam is de specialist voor personeelsuitjes en bedrijfsuitjes in Rotterdam. Barstensvol ervaring en inspiratie. Onafhankelijk en met een enorm netwerk. Goedkope arrangementen en uitgebreide maatwerk incentivereizen.

Bestaat uw bedrijf zoveel jaar? Heeft de verkoopafdeling de target gehaald? Is er een goed resultaat te vieren? Wil het management team gezamenlijk, effectief en vol inspiratie aan de slag? Of wilt u een (inter)nationale meeting organiseren?