Wij van Rotterdam Business Events zijn een evenementenbureau in Rotterdam en organiseren voor uw personeel de tofste bedrijfsuitjes. Wij zorgen er met plezier voor dat alle evenementen een succes worden. We verzorgen workshops, uitjes en evenementen voor verschillende doelgroepen met de focus op bedrijven. Dus, bent u opzoek naar een organisatie die voor u een perfecte dag organiseert? Dan bent u ons aan het juiste adres!

 

Hét evenementenbureau in Rotterdam

Rotterdam is de uitgelezen plek om uw bedrijfsevenement te organiseren. De centraal gelegen stad is van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Met een centraal station op loopafstand van het centrum, verschillende theaterzalen en concertgebouwen beschikt de stad over prachtige locaties waar wij een geweldig teamuitjes voor u kunnen organiseren. Rotterdam Business Events zorgt ervoor dat uw dag onvergetelijk wordt!

 

Aperitief Rotterdam

 

Personeelsfeest Rotterdam voor medewerkers

Ook voor het organiseren van een fusiemeeting voor de medewerkers, de directiewisseling, het teambuilding uitje of een workshop in Rotterdam, is Rotterdam Business Events de ideale evenementenorganisatie. Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events heeft veel ervaring met de organisatie van personeelsfeesten. Wij maken op unieke wijze gebruik van de kwaliteiten die de stad Rotterdam te bieden heeft. Daarmee biedt Rotterdam Business Events een onvergetelijke experience voor al het personeel.

 

 

 

Evenementenorganisatie in Rotterdam

 

 

 

Evenementenbureau in Rotterdam

 

Bedrijfsevenement Rotterdam voor uw relaties

Wilt u een feestelijke dag organiseren voor bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig jubileum, een interactief symposium voor uw relaties, de open dag van uw bedrijf, de lancering of de perspresentatie van een nieuw product. Dan is Rotterdam de ideale locatie om een geweldig en uniek bedrijfsevenement neer te zetten. De uitstekende infrastructuur, mooie locaties en prachtige architectuur maken Rotterdam momenteel the place to be. Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor relaties en heeft originele ideeën om de evenementen of congressen voor uw business tot een succes te maken. Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement met ons te bespreken.

Contact

 

Hotel New Your Rotterdam Business Events

 

 

Ervaringen

De afgelopen 25 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan verschillende evenementen mogen organiseren. Wij zijn erg trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen. Van kleinschalig opera diner voor 7 personen tot de landelijke Politiedag in Utrecht met 10.000 bezoekers. De variatie aan evenementen die we hebben georganiseerd is groot en daarmee is voor ons niets te gek. Laat ons weten hoe uw perfecte evenement eruitziet en wij gaan de uitdaging graag aan!

 

Bekijk alle ervaringen