Sportief in Rotterdam | Nog nooit zijn zoveel mensen gaan bewegen! Vooral de individuele sporten als hardlopen, fitnessen, wandelen en fietsen zijn erg populair op dit moment.  Als enige sportieve evenementenbureau in Rotterdam richten wij ons op het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes en evenementen waarbij sport / bewegen en fun centraal staat. Sportief in Rotterdam!

Denkt u hierbij aan een sportieve workshop boogschieten in Het Park bij de Euromast, een boksclinic onder leiding van oud bokskampioene Marichelle de Jong, een voetbalclinic, een golftoernooi, een sportdag bij uw bedrijf of in het Sparta stadion of een sportieve dag op het strand van Hoek van Holland. Kortom alles is mogelijk! Door mensen te laten bewegen, kun je mensen laten samen werken. Genoeg redenen om te kiezen voor een sportieve invulling van uw bedrijfsuitje, evenement of teambuilding in Rotterdam. Hieronder een selectie van al onze sportieve uitjes! Benieuwd naar meer? 

 

Bekijk ons aanbod

 

 

Sportief in Rotterdam

 

 

Sportief Rotterdam Zeskamp

 

 

Urban Experience Rotterdam

Waar houdt de jeugd zich anno 2013 mee bezig? Wat is hun straatcultuur? Weten wij daar iets van? En willen wij datook weten? En kunnen wij ook iets leren van de uitingen van deze straatcultuur van onze jeugd? Workshop Rappen (en dan zelf een rap maken) – So you think... Hiphop workshop (iedereen kan het leren, natuurlijk wel binnen ieder zijn of haar beperkingen), de beste songwriter van Rotterdam en zelf achter een draaitafel als dj mixen en laten horen. Onze Rotterdams jongeren leren u de moves en de skills van 2013.

 lees meer

 

Sportief in Rotterdam Spelsterrenslag

 

 

 

Shooting Experience

Na een uitgebreide instructie gaan de deelnemers in teams tegen elkaar strijden op diverse schietonderdelen. De onderdelen waar uit gekozen kan worden zijn: handboogschieten, kruisboog schieten, luchtbuks schieten of blaaspijp schieten. Het scherpste team krijgt een originele huldiging. We spelen dit spel in een park in de stad of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp.

Lees meer

 

 

 

Sportief Rotterdam Heroes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportief Rotterdam Flyboarden

 

 

 

 

 

 

 

Zeskamp in Rotterdam

2013 de tijd van online games, social media en gadgets… We doen er allemaal aan mee! Iedereen kent de spellen van de Zeskamp, maar hoe leuk is het om deze spelelementen midden in de binnenstad van Rotterdam te spelen en aangemoedigd te worden door vele voorbijgangers! Gezellig, laagdrempelig, ludiek, sfeer verhogend, sportief en uitdagend. Ouderwets in een nieuw jasje!

Lees meer

 

Sportief Rotterdam Urban

 

 

Spelsterrenslag

Groot geworden op tv en altijd populair gebleven door de enorme succesformule die het spel nou eenmaal is! De spelsterrenslag, ofwel de aloude zeskamp, blijft leuk om te doen en leuk om naar te kijken. U en al uw collega′s kunnen er nu eens echt aan deelnemen. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop.

Lees meer

 

 

 

Sportief Rotterdam Shooting

 

Heroes

We beginnen de dag rustig, maar wel heel stoer. Vaar virtueel een containerschip de haven van Rotterdam binnen terwijl je op de brug van een megasimulator staat. Als dat je gelukt is, mag je ook echt het water op … we gaan high speed varen met een supersnelle Rigid Inflatable Boat (RIB). In duizelingwekkende vaart over de Maas. Om bij te komen gaan we daarna abseilen vanaf 185 meter hoogte vanaf de Euromast. Wie heeft ’t lef? Een programma voor adrenaline behoeftige durfals!

Lees meer