Teamuitje in Rotterdam | Op stap met uw collega's 

Samen met het team iets beleven? De hele dag werkt u samen in en vaak in dezelfde zakelijke omgeving. De gesprekken blijven hierdoor ook altijd wat in dezelfde sfeer. Door een teamuitje Rotterdam komt u in een geheel andere sfeer… Samen ergens naar toe, samen iets beleven! Die collega die altijd zo stil is, blijkt ineens een enorm talent te hebben voor bijvoorbeeld boogschieten. Daar hebben jullie het nooit over gehad met elkaar. En die andere collega is uitermate lenig, heel handig of bijvoorbeeld uitermate slim in het oplossen van puzzels en raadsels. Door een verandering van activiteit ziet u kanten van uw collega’s die u nog niet kende. Hij of zij komt gedurende het teamuitje ineens in een ander daglicht te staan. En u voert daarom ook een ander soort gesprekken dan normaal bij de koffie-automaat. Heel verhelderend! Ook een verandering van omgeving doet op dat punt wonderen…. Wie weet het meest van Rotterdam? Welke verhalen komen er los over waarom hij al die kennis heeft. Is hij of zij er al wel eens geweest, of kwam hij er vroeger met zijn oma. Dat zijn de leuke verhalen waardoor de gesprekken een andere wending krijgen. Kortom …. door een teamuitje Rotterdam ziet u uw collega’s van een totaal andere kant! 

Teamuitje Markthal

Teamuitje Rotterdam laat u uw collega van een andere kant zien!

Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens gewoon heel gezellig om met elkaar op pad te zijn. En morgen heeft u bij de koffie-automaat een gezamenlijke beleving. Dat schept een band! Even uit de sfeer van alledag, even opladen. Om na het uitje met een frisse blik weer aan de slag te gaan! En wat denkt u van het feit van wat u ziet in Rotterdam gedurende het teamuitje? Hoe goed kennen u en uw collega’s deze stad nou eigenlijk? Wellicht bent u er geboren of wellicht bent u er nog nooit geweest. In beide gevallen laten wij u die plekken zien, waar u geweest moet zijn. Samen de nieuwe Markthal bezoeken, in de watertaxi langs de skyline, bovenop de Euromast en even langs het nieuwe Centraal Station. Elke Rotterdammer kent die plekken … maar kent hij ook de kleine straatjes van Delfshaven, dat leuke theehuisje op de Binnenweg of het eiland Van Brienenoord? Rotterdam Business Events helpt u tijdens het teamuitje graag met het realiseren van al het bovenstaande. Wij organiseren Rotterdamse teamuitjes waarin plek is voor ieders talenten en het laten zien van die talenten. Dat doen wij in de mooiste stad van Nederland en in een leuke sfeer. Wij trainen onze begeleiders om elke dag met het juiste been uit bed te stappen. Ook voor hen is uw teamuitje altijd weer een feest. Zij houden van mensen en houden van hun stad! Deze laten zij graag zien en zij gaan graag met uw team op stap.

Bij ons heeft u niet alleen een heel leuk spel gedaan, maar u heeft ook de stad gezien!

Dat vinden wij belangrijk! Iedereen kan een spel verzinnen, maar gebruikt iedereen alle mooie kanten van de stad daarbij? Bij ons doet u de opdrachten op de mooiste plekjes van de stad. Na afloop bent u een Rotterdamkenner en kunt u meepraten over onze mooie stad op elke verjaardag of meeting waar u komt!

Continu vernieuwen van ons aanbod aan teamuitjes

Wij vernieuwen continu ons aanbod. Een aantal keer per jaar lanceren wij compleet nieuwe arrangementen in onze Rotterdamse teamuitjes. Wij gebruiken hierin nieuwe activiteiten, nieuwe plekken of een nieuwe invalshoek. Heeft Rotterdam weer eens een nieuwe place-to-be gebouwd? Wij gebruiken hem in onze spellen gedurende het teamuitje! Heeft Rotterdam een nieuwe hotspot? Wij gaan er langs in onze spellen! Is er een nieuwe hippe activiteit? Bij ons kunt u dit uitproberen! Teambuilding en de stad laten zien tijdens het uitje staan altijd voorop. Bel ons om te kijken wat wij voor u uw team kunnen organiseren. Biedt onze website niet wat u zoekt of heeft u alles al gedaan, daag ons dan uit en bel ons om te kijken of wij u toch iets nieuws kunnen bieden: 010 205 40 30. Of u klikt op de volgende link: http://www.rotterdambusinessevents.nl/bedrijfsuitjes  voor de leukste teamuitjes in Rotterdam.