Activiteiten Rotterdam | De leukste activiteiten in Rotterdam 

Rotterdam de stad waar u geweest moet zijn in 2015! Vele media berichten al over deze prachtige havenstad en volgens de internationale pers hoort Rotterdam in 2015 bij de top 10 van mooiste steden. Onlangs zijn wij zelfs uitgeroepen tot European City of the Year 2015

Met verschillende tours door de haven, naar het strand of door het centrum van Rotterdam wil Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s laten zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort.

Als “010″ kenner bij uitstek,  heeft Activiteiten Rotterdam van Rotterdam Business Events voor jullie de leukste en origineelste uitjes en arrangementen voor bedrijven en voor particulieren. Dit alles onder het label Activiteiten Rotterdam.

Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod … denkt u hierbij aan de Euromast, de Markthal, het Nieuwe Luxor theater, de Rotterdam, de Erasmusbrug alias de Zwaan, de Laurenskerk, historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven.

Activiteiten Rotterdam biedt onder andere de volgende leuke arrangementen aan:

Activiteiten Rotterdam

BORRELEN OP DE MAAS, € 59,50 p.p. excl. BTW (speciaal voor groepen tot 25 personen)

Nu de zomer is aangebroken wordt het weer tijd om van de zon te genieten! Activiteiten Rotterdam heeft samenwerking met Ladage Events een zonnig en gezellig Rotterdams arrangement voor u samengesteld.
Wat is er GERSER dan samen met uw personeel, relaties of vrienden de prachtige skyline van Rotterdam vanaf het water te aanschouwen met een hapje en een drankje!

Uiteraard hebben wij nog veel meer mogelijkheden en denken wij ook graag met onze opdrachtgevers mee voor een voorstel op maat.