Rotterdam Business Events is de specialist in kerstborrels en kerstevenementen voor bedrijven. Wij organiseren een op maat gemaakt kerstevenement of kerstborrel welke volledig passen bij uw organisatie, voor zowel kleine bedrijven als hele grote organisaties. Als 010-kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events deze evenementen op bijzodere locaties. Dit doen wij op verschillende toplocaties, gecombineerd met leuke activiteiten door heel Rotterdam.

Tips voor een kerstuitje in winterse sferen

Rotterdam is een innovatieve stad, met bijzonder veel architecturale hoogstandjes, zoals de Markthal, supergezellige restaurantjes om te borrelen of te dineren, prachtige havens, kortom; veel gezelligheid ’s avonds, maar ook veel om te zien overdag.

Wij hebben alvast wat leuke ideeën voor uw kerstuitje met het bedrijf:

-        Culinaire Kerstwandeling Rotterdam Kerstuitje Katendrecht

-        Kerst op de Kaap

-        A Christmas Carol in Rotterdam

-        Cursus Winterijscarven

-        Kerst op de Keileweg

-        Hollandse stamppottenworkshop

Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Kerstborrel met activiteiten

‘Cause all I want for Christmas… is You!’ Iedereen kent hem wel. Belangrijk in deze tijd is dat bedrijven laten weten dat enthousiaste medewerkers ‘all they want for Christmas’ zijn. Juist in de drukke december maand is het belangrijk om te laten weten hoezeer u als bedrijf de inzet van de medewerkers waardeert, of hoe trots u bent op het feit dat de doelen dit jaar zijn behaald. Hoe kunt u dit beter laten weten dan door het samen beleven van een leuk kerstevenement met activiteiten in Rotterdam? U zult merken dat het erg gezellig is en dat het de medewerkers motiveert. Zo leren uw medewerkers elkaar beter kennen en krijgen mensen van verschillende afdelingen ineens een gezicht bij de collega waarvan ze misschien alleen de naam kennen. Ook zien collega’s die al jaren samenwerken dat de collega die normaal erg stil is, heel creatief of sportief is. Bijvoorbeeld wanneer je als team aan het ijscarven bent of in een Ribboot over het water gaat.

Kerstmaaltijd na de borrel

Wat ook erg leuk is als activiteit is een driegangendiner. Dan hebben we het niet over een normaal driegangendiner, maar eentje waarbij u alle drie de gangen nuttigt in een ander restaurant. Met onze Culinaire Nieuwjaarswandeling Rotterdam begint u bijvoorbeeld met een typisch oud-Rotterdamse tram die u meeneemt de stad in, waar u eerst een voorgerecht eet op de Kop van Zuid. Vervolgens maakt u op de step een tour door een mooi stukje Rotterdam, waarbij u eindigt bij het tweede restaurant. Lekker genieten van het hoofdgerecht op de Meent. Vanuit hier kan bijvoorbeeld de watertaxi genomen worden richting Historisch Delfshaven. Waar u afsluit met een dessert en even kunt naborrelen. Het leuke van dit kerstdiner is dat u de kans heeft verschillende collega’s te spreken en op een andere manier Rotterdam te zien.

Culinaire kerstwandeling

Kerst op de kaap

Katendrecht is hot, Katendrecht is hip. Hier moet u geweest zijn als u in Rotterdam bent. U ziet de trots van Rotterdam, ofwel de SS Rotterdam. Hierop volgt een unieke winterse wandeling/ rondleiding over Katendrecht. Vervolgens geniet u van een biertje en een bitterbal tijdens de cursus plat Rotterdams en eindigt u de dag met een heerlijk kerstdiner in één van de vele restaurants op de Kop van Zuid. Kerst op de Kaap is een unieke beleving!

Het kerstverhaal als kerstuitje 

Hét kerstverhaal over een man die gierig, nors en gemeen is. Die niemand wil helpen, alle liefde uit zijn leven al verloren heeft en alleen verder leeft… Totdat er in de nacht voor kerst drie geesten opduiken, de geest van het verleden, het heden en de toekomst. Iedereen kent het verhaal wel van Ebenezer Scrooge. Volg nu zelf ‘A Christmas Carol in Rotterdam’ waar Scrooge de gasten meeneemt naar het verleden, het heden en de toekomst. Het kerstverhaal speelt zich af in Historisch Delfshaven. Scrooge wacht u op met een warme punch bij de Piet Heyn brug. Na het inleidende verhaal gaat de winterse kroegentocht beginnen. Tijdens deze kroegentocht laten wij u kastanjes poffen, moet u lang vergeten kerstliederen zingen met een kerstvrouw, speelt u oud- Hollandse spelletjes en bouwt u een kerstboom van bamboestokken. De hoofdzaak is om de juiste gezellige kroegen te vinden waar u gemoedelijk met uw collega’s kunt genieten van de lekkerste drankjes. Welke groep schrijft het beste alternatieve kerstverhaal en presenteert dit tijdens een afsluitend Bier Diner in Stadsbrouwerij De Pelgrim? Met dit kerstuitje ‘A Christmas Carol’ in Historisch Delfshaven, bent u helemaal in de stemming om een prachtige kerst te vieren. 

Wanneer u de creativiteit van u en uw medewerkers op de proef wilt stellen, is het leuk om een cursus Winterijscarven te doen. Hierbij gaat u naar één van onze verschillende locaties en zal de groep in verschillende teams een mooi ijssculptuur gaan maken. Dit onder leiding van een enthousiaste instructeur die jullie er van alles over kan vertellen. Hierna is het natuurlijk erg leuk om gezellig met de collega’s te gaan borrelen, dineren of een culinaire kerstwandeling in Rotterdam te doen.

Wat erg geschikt is voor het jaarlijkse kerstuitje is Kerst op de Keileweg! Dit wordt gehouden in De Vertrekhal, een verborgen parel achter de Keileweg. Op deze locatie kan Rotterdam Business Events samen met de enthousiaste medewerkers van De Vertrekhal uw kerstdiner en kerstfeest verzorgen. Dit kan helemaal geregeld worden naar uw wensen, van buffet tot walking diner. Bijvoorbeeld , startend met een borrel en een Kerst pubquiz of een Christmasmusic Dinnershow. 

kerstborrel kerstevenement kerstuitje

Het is weer tijd voor warme chocomelk, mutsen, wanten en schaatsen. Wat hoort hier natuurlijk ook bij… juist, stamppot! Wij bieden een leuke rondleiding aan in de prachtige Markthal, waarbij u een kijkje achter de schermen krijgt en de prachtige architectuur van dichtbij kunt bekijken. Hierna volgt een oer Hollandse stamppottenworkshop. Een unieke ervaring om gezamenlijk met uw medewerkers of relaties heerlijk te koken en te eten.

Neem contact op voor meer kerstborrel ideëen

We hebben een tipje van de kerstsluiter opgelicht als het gaat om onze ideëen voor een bijzonder kerstuitje, kersevenement of kerstborrel. Wij laten graag onze creativiteit zien voor uw specifieke branche of dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag met u brainstormen over een mooi kerstconcept voor uw bedrijf.  

 NEEM CONTACT OP!