Uitje Rotterdam door Rotterdam Business Events

Met een uitje Rotterdam van Rotterdam Business Events bent u verzekerd van de leukste en meest originele uitjes in Rotterdam en omstreken. Evenementenbureau Rotterdam Business Events heeft verschillende arrangementen voor de Rotterdamse Uitjes ontwikkeld. Van actieve teambuilding programma's tot informatie rondleidingen door de stad.

Uitje Rotterdam al vanaf 2 personen beschikbaar, ook voor familie groepen

Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod aan uitjes in Rotterdam. Denkt u hierbij aan de Euromast, de Markthal, het Nieuwe Luxor theater, de Rotterdam, de Erasmusbrug alias de Zwaan, de Laurenskerk, historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes zijn bij Rotterdam Business Events bekend en zeker de moeite voor u waard om te zien en te beleven. Wij hebben uitjes in Rotterdam voor grote en kleine groepen die zowel voor bedrijven als particulieren en familie geboekt kunnen worden.

Het aanbod uitjes in Rotterdam:

Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden:

- Sportief Uitje
- Actief Uitje
- Informatief Uitje
- Uitje Rotterdam op het water
- Uitje Rotterdamse avond

Wat dacht u van James Bond als uitje Rotterdam of Strijd de Elementen?

James Bond uitje

Volg de opdrachten die je krijgt van "M" en gebruik haar als hulplijn als je er niet meer uit komt. Ontdek tijdens dit unieke uitje in Rotterdam unieke hotspots en adembenemende locaties, kraak codes, vind aanwijzingen, verleg je grenzen! Weten jullie James Bond op tijd te vinden en ontdekken jullie met het team het “Geheim van De Zwaan”? Zien jullie de bomen nog door het Blaakse Bos!?

 Uitje James Bond

 

 

 

 

 

 

 

 

Strijd der Elementen uitje

Wilt u met uw bedrijf een unieke activiteit beleven waaraan iedereen deel kan nemen? Naast een leuke dag is het ook nog eens nuttig voor de persoonlijke ontwikkeling van uw personeel en de ontwikkeling van uw bedrijf.

Een goed team bestaat uit verschillende mensen met verschillende persoonskenmerken en kwaliteiten. Er zijn dromers, durvers, doeners en denkers. Wat voor type bent u zelf en wat is uw bijdrage aan het goed functioneren van uw team? Ontdek dat alles op een prachtige locatie in Rotterdam met de Strijd der Elementen.

Uitje Rotterdam Strijd der elementen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rotterdam business Events heeft voor elke wens het perfect Rotterdamse Uitje.