Personeelsuitje Rotterdam, het ideale uitje! 

Een personeelsuitje Rotterdam van Rotterdam Business Events brengt medewerkers in een heel andere omgeving, sfeer en situatie. Het zorgt ervoor dat collega’s elkaar met andere ogen gaan zien. Wat is het belang hiervan?

Goed personeel hebben is één, het vasthouden een totaal ander verhaal. Een Rotterdams personeelsuitje kan een goede bijdrage leveren aan het binden en boeien van medewerkers. Een informeel en prettig samenzijn met collega's doorbreekt het dagelijks patroon. Door gezelligheid en vertier creëer je een wij-gevoel tussen collega's. Als ze elkaar beter leren kennen, draagt dat bij aan een goede sfeer op de werkvloer en werken ze beter samen. Zeker nu de crisis langzaam wegebt, gaan mensen weer jobhoppen. Met onder andere een goede sfeer kun je medewerkers langer "vasthouden".

Groepsdynamiek met een leuk uitje voor de regio Rotterdam

Een origineel Personeelsuitje Rotterdam bevordert de groepsdynamiek. Je vergroot de teamspirit op een leuke manier doordat je elkaar buiten kantooruren ook op een andere en ontspannen manier treft. Een goede teamspirit bevordert de productiviteit, creativiteit en ondernemersgeest van medewerkers. Door een combinatie van plezier en activiteiten ontstaan verrassende situaties. Je ontdekt bijvoorbeeld bepaalde eigenschappen van mensen die je misschien nog helemaal niet kende, of je praat over onderwerpen die je op het werk niet aansnijdt. Een personeelsuitje Rotterdam creëert eenheid op de werkplek.

Personeelsuitje Rotterdam

Investeren in een personeelsuitje Rotterdam 

Door de crisistijd hielden veel bedrijven de hand op de knip en bezuinigden juist op het personeelsuitje. De gevolgen daarvan op korte termijn waren misschien prettig voor de organisatie, maar op langere termijn kan het zeker consequenties hebben. De economie trekt weer flink aan het jobhoppen krijgt weer een sterke impuls. Dan blijkt dat de goede werksfeer en het goede onderlinge contact tussen collega's vaak doorslaggevend is bij de keuze om wel of niet van baan te wisselen. Investeren in een teamuitje is dus niet alleen maar een kostenpost, maar de organisatie wint er ook veel mee. Daarnaast kunt u in ons overzicht zien dat wij ook aanbiedingen hebben voor een goedkoop personeelsuitje Rotterdam. Wist u trouwens dat de fiscus tot een bepaald vast bedrag of bepaald percentage van het loon meebetaalt? Dat gebeurt in de vorm van een onbelaste vergoeding aan de werknemer. 

De geschiedenis van het personeelsuitje 

In Japan waren werkweken van honderd uur heel gewoon en veel werknemers werkten zich letterlijk kapot. Bedrijven realiseerden zich al snel dat ontspanning van groot belang was. Het principe "work and play" is dan ook een Japanse uitvinding dat naar de rest van de wereld is uitgewaaid. Misschien gaat het te ver om te zeggen dat het personeelsuitje het leven heeft gered van veel Japanners, maar toch is dat niet zo ondenkbaar. Japanners kennen een typische groepsgeest en een personeelsuitje versterkte dit belang. Individualisme was een totaal onbekend concept. Collega's stonden op dezelfde hoogte als familie en activiteiten buitenshuis werden bij voorkeur met hen ondernomen. Vandaar dat de gemiddelde Japanner vroeger zeker één keer per week een personeelsuitje vierde.

Rotterdam Business Events organiseert voor u de leukste personeelsuitjes in de regio Rotterdam en denkt graag met u mee over de invulling. Wij bieden personeelsuitjes aan voor ieder budget!

Klinkt u op de volgende link:   http://www.rotterdambusinessevents.nl/bedrijfsuitjes  voor leuke personeelsuitjes in Rotterdam.