Het programma | Spelsterrenslag

De activiteiten kunnen zo uit worden gekozen dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht. Hierdoor ontstaat een aangename mix van plezier en samenwerking, waarbij we de onderdelen afstemmen op uw groep door uit te gaan van de minst sportieve deelnemer. Hierdoor zijn de spellen voor iedereen te doen en voor iedereen aantrekkelijk. Jong of oud, sportief of a-sportief, iedereen kan zijn bijdrage leveren! En voor wie helemaal niet wil of kan deelnemen is er altijd nog de rol van teamcaptain. In het bedrijfsuitje spelsterrenslag wordt elke activiteit in twee series/manches gespeeld. Hierdoor is steeds de helft van het aantal teams actief bezig, terwijl de andere helft even op adem kan komen, een drankje kan gaan drinken of de andere teams kan aanmoedigen. Wil men zich als team onmiskenbaar presenteren tijdens de spelsterrenslag dan zijn een aantal voorbereidende handelingen een must. U en uw collega′s worden bovendien ′geprikkeld′ wanneer zij zich in de dagen voorafgaand aan het evenement beramen over:

1. …de te verzinnen teamnaam;
2. …de te bedenken teamyell;
3. …de te kiezen captain (spelend of niet spelend)

Het bedrijfsuitje spelsterrenslag wordt gespeeld in een park in de stad of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp.

Programmaduur (inclusief ontvangst met speluitleg en naborrel met prijsuitreiking)
2,5 à 3,5 uur (afhankelijk van het aantal te kiezen onderdelen)
Prijs per persoon (vanaf 30 personen) ( op basis van 8 onderdelen)

Dit arrangement is inclusief:

  • Welkomstdrankje
  • Spelprogramma met professionele begeleiding
  • Gebruik spelmaterialen
  • Pauzedrankje
  • Drankje bij de naborrel
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Optioneel/extra bij te boeken:

  • Wat lekkers bij de koffie, lunch, bittergarnituur en/of diner

* Opmerking
– Dit spel kan ook indoor gespeeld worden;
– We kunnen eventueel voor teamkleding of -caps zorgen;
– Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie in Rotterdam. Wanneer we uitwijken naar het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp geldt een reistoeslag op het totaalbedrag van € 45,00 exclusief btw.

Groot geworden op tv en altijd populair gebleven door de enorme succesformule die het spel nou eenmaal is! De spelsterrenslag, ofwel de aloude zeskamp, blijft leuk om te doen en leuk om naar te kijken. U en al uw collega′s kunnen er nu eens echt aan deelnemen. Vermaak, gezelligheid en samenwerking staan voorop.

Prijs: € 38,00 Excl. BTW