Het programma | Borrel op de Maas

Rotterdam Business Events heeft in samenwerking met Ladage Events een zonnig en gezellig Rotterdams arrangement voor u samengesteld, het bedrijfsuitje Rotterdam Borrelen op de Maas.

Wat is er GERSER dan samen met uw personeel, relaties of vrienden de prachtige skyline van Rotterdam vanaf het water te aanschouwen met een hapje en een drankje!

Ervaar tijdens dit bedrijfsuitje Rotterdam Borrelen op de Maas de no-nonsense hospitality van echte Rotterdammers. U bent tijdens deze tocht even weg van alle drukte, uw hoofd is leeg en u geniet samen met alle anderen aan boord van het uitzicht, de muziek en de heerlijke catering.

 

Wij ontvangen u en uw gezelschap bij de kade van Hotel New York of bij het oer- Rotterdamse restaurant Kaat Mossel. Vervolgens gaat uw gezelschap aan boord van de luxe sloep. Onze schipper neemt u mee voor een interessante vaartocht over de Maas, waarbij de highlights van Rotterdam vanaf het water bekeken kunnen worden. Tijdens het bedrijfsuitje Borrelen op de Maas serveren wij een heerlijke borrel met drankjes van de Hollandse bar en heerlijke Rotterdamse borrelhapjes. Tevens zorgt de professionele geluidsinstallatie voor de juiste sfeer tijdens dit bedrijfsuitje Rotterdam “Borrelen op de Maas”

Dit is inclusief:

  • Luxe sloep
  • Schipper
  • Hapjes en drankjes
  • Professionele geluidsinstallatie

Optioneel/extra bij te boeken:

  • Fotograaf/Videograaf
  • Professionele gids

Wat is er GERSER dan samen met uw personeel, relaties of vrienden de prachtige skyline van Rotterdam vanaf het water te aanschouwen met een hapje en een drankje! Ervaar tijdens dit bedrijfsuitje Rotterdam Borrelen op de Maas de no-nonsense hospitality van echte Rotterdammers. U bent tijdens deze tocht even weg van alle drukte, uw hoofd is leeg en uw geniet samen met alle anderen aan boord van het uitzicht, de muziek en de heerlijke catering.

Prijs: € 59,50 Excl. BTW