Uitleg escape room Sparta stadion

Een Escape Room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wij doen het deze keer anders en sluiten jullie op in het stadion. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Je krijgt hiervoor in de regel twee uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt uit het Sparta stadion. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.

Escape room Sparta Stadion is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen vanaf dertig personen. Een totaal nieuw concept , ontwikkeld door Rotterdam Business Events

Nu kunnen ook bedrijven met hun bedrijfsuitje de hype van een Escape Room beleven. Escape room Sparta stadion is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Escape the Stadium begint met een grote gesloten kist op de middenstip van het stadion. Kunnen jullie met elkaar de kist openen? Dan begint de Escape The Stadium pas echt.

Het bedrijfsuitje Escape the Stadium is perfect als afsluiting van uw vergadering in het Sparta stadion en goed te combineren met een heerlijk diner in de Ridderzaal van het Kasteel door Van der Linde Catering + Evenementen.

Lees wat de pers te vertellen heeft over het uitje:

 

sparta escape

Zet de route uit, verken het stadion, het Sparta museum, de perskamer en achterhaal de antwoorden op alle vragen en wetenswaardigheden door op zoek te gaan naar alle verborgen plekjes van het mooiste stadion van het land. Onderweg moeten tevens een paar bijzondere opdrachten uitgevoerd worden, waar we ludiek fotomateriaal van willen zien!

Prijs: op aanvraag