Kookworkshop Rotterdam - Het Programma

Rotterdam, stad met 176 nationaliteiten en keukens en de meest diverse foodcultuur van Nederland. Met de komst van de Markthal hebben we een waar foodwalhalla in het centrum van de stad, waarin u alle verschillende smaken onder één dak vindt.

Er zijn altijd volop aanleidingen voor een teamuitje, zoals afdelingen of teams die worden samengevoegd, werken aan klantgerichtheid van het personeel, medewerkers informeren over nieuwe plannen, uw directie wil iets terug doen voor haar medewerkers, de verhoudingen tussen verschillende teams/ afdelingen verbeteren, een andere unieke invulling van uw personeelsfeest, fusie tussen bedrijven, een jubileum of een charity. Mogelijkheden te over en  met Kookworkshop Rotterdam kan het allemaal. Een fantastisch programma ofwel een dag die niet snel vergeten zal worden. 

Rondleiding Markthal Rotterdam

Wij ontvangen u in de prachtige Markthal vlakbij de Hoogstraat en starten met een rondleiding achter de schermen waarbij u de prachtige architectuur kunt aanschouwen. Wij laten u met onze rondleidingen in de Markthal dit  prachtige concept zien in al haar glorie. Een unieke ervaring om gezamenlijk met uw medewerkers of relaties dit architectonische hoogstandje te beleven.

Ook bieden wij in samenwerking met één van de kookstudio’s in de directe omgeving diverse kookworkshops aan. Na de rondleiding loopt u samen met onze begeleider hierheen en wordt u gastvrij ontvangen door de chefkok en begint het culinaire gedeelte van de avond. Samen koken en samen genieten van de culinaire creaties, teambuilding in optima forma.

Graag bespreken wij met u wat uw wensen zijn en in welk thema van de Kookworkshop Rotterdam uw interesse heeft.

Enkele voorbeelden van kookworkshops in Rotterdam zijn:

  •          Kookworkshop Rotterdam meets Asia
  •          Kookworkshop Rotterdam meets Afrika
  •          Kookworkshop Rotterdam meets Italy
  •          Kookworkshop Rotterdam Hollands Glorie

Kookworkshop Rotterdam

Kookworkshop Rotterdam is inclusief:

  •          Kookworkshop
  •          Rondleiding in de Markthal
  •          Professionele begeleiding en kooksloven

Tevens worden de recepten van de kookworkshop na afloop meegegeven aan de deelnemende personen. Deze culinaire belevenis is te boeken vanaf 10 personen.

Optioneel/extra bij te boeken

  •          Fotograaf/videograaf
  •          Watertaxi transfer
  •          Gepersonaliseerde sloven

Prijs bij 20 personen: € 94,75 p.p. excl.btw. Prijs van andere aantallen op aanvraag.

Prijs: € 94,75 Excl. BTW