Het programma | Offshore Experience

De navolgende oefeningen vormen binnen Bedrijfsuitje Rotterdam Offshore Experience een leuke combinatie waarbij zowel de fysieke als mentale aspecten aan bod komen in een dynamische, inspirerende omgeving in een ontspannen sfeer.

Ontsnappingstechnieken (Smokehoods)
Deelnemers doen een oefening waarbij zij voorzien van geblindeerde vluchtmaskers uit gestapelde brandcontainers gaan ontsnappen. Deze oefening kan voor deelnemers die engtevrees hebben mentaal iets belastend zijn vanwege het gebruik van de geblindeerde vluchtmaskers.

Overleven op zee (Sea Survival)
De deelnemers gaan na een korte uitleg, het trainingsbad in om overlevingstechnieken op zee aan te leren. De groep gaat ook al geheel functioneren. Wij beschikken over een prachtig overdekt trainingsbad, waar wij over golfslag beschikken en wind. Ook regen en bliksem kunnen wij simuleren. Een realistische ervaring in een door ons gecontroleerde omgeving.

Free Fall Lifeboat
De deelnemers gaan na een korte uitleg de Free Fall Lifeboat in en na verdere instructies maakt men de vrije val daadwerkelijk mee. Een spannende en niet alledaagse ervaring voor de meesten onder ons.

Evacuatie vanuit een helikopter te water (HUET, Helicopter Underwater Escape Training)
Tijdens deze oefening wordt er aanspraak gemaakt op de mentale kant van de deelnemer met een beperkte fysieke vraag. De deelnemer krijgt vooraf, in de helikopter simulator een korte uitleg van wat er gaat gebeuren waarna hij direct daarop volgend, onderwater uit de simulator moet ontsnappen.

Wij gaan er vanuit dat de deelnemers een normale fysieke gezondheid hebben. Mochten deelnemers hieraan twijfelen graag vooraf overleggen met onze instructeurs. Het is raadzaam om een setje droge onderkleding mee te brengen. Cursusmaterialen worden verder beschikbaar gesteld.

Mochten er zich omstandigheden voordoen waardoor een bepaald onderdeel geen doorgang kan vinden, vanwege bijvoorbeeld zeer slechte weersomstandigheden en/of dreigend gevaar voor de deelnemers, ligt deze beslissing bij onze instructeurs. Indien deelnemers niet willen deelnemen aan een bepaalde oefening is dat uiteraard geen probleem, het is geen verplichting en wij dwingen niemand.

De prijs en beschikbaarheid van dit unieke bedrijfsuitje Rotterdam Offshore Experience zijn in overleg.

Bedrijfsuitje Rotterdam Offshore Experience is een training bedoeld om de deelnemers een uitdagend en spannend parcours af te laten leggen. Voor aanvang van de Bedrijfsuitje Rotterdam Offshore Experience zal er een korte uitleg plaatsvinden in verband met de veiligheid van de deelnemers. De oefeningen zijn o.a. afkomstig uit de verplichte basis veiligheidsopleiding voor personeel uit de Offshore onder leiding van professionele instructeurs.

Prijs: op aanvraag