Ons bedrijf is uiterst tevreden met events die Rotterdam Business Events voor ons heeft georganiseerd. Ons Team Event was super strak georganiseerd door de heer Daan Kraan, waarbij gezelligheid en samenwerking voorop stonden. Dit jaar hadden wij een perfect georganiseerd afscheidsdiner van één van onze directieleden in het Inntel Hotel te Rotterdam Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals gebruik gaan maken van Rotterdam Business Events, want zij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

UI

Unigas International B.V.

Mede namens mijn collega’s van het Benelux management team hartelijk dank en complimenten voor het verrassende en veelzijdige programma van afgelopen vrijdag en zaterdag. Vrijdag heb ik zelf mogen meemaken en over zaterdag heb ik alleen maar enthousiaste verhalen gehoord, erg leuk. Ik vond het erg prettig met jullie samen te werken en te merken hoe flexibel zaken worden opgepakt.

BT

Brenntag

Het was een erg geslaagde middag en avond, heel erg bedankt voor de perfecte organisatie hiervan.

CG

Chalet Group

Rotterdam Business Events, bedankt voor de erg gezellige dag gister. Iedereen vond het personeelsuitje Rotterdam Escape & The City heel leuk .

DB

De Bank - Restaurant / Wijnbar

Waanzinnig bedrijfsuitje! Vol met spanning, sensatie en verrassende spelelementen. Wat een beleving, wij zijn weer een ervaring rijker waar nog lang over nagepraat zal worden.

DT

Desktop ToWork

Jullie natuurlijk ook hartelijk dank voor de organisatie van het KrisKras door Rotterdam programma, zeer geslaagd. Wat een leuk restaurant is MOOII, ook goed geregeld. We horen alleen maar leuke enthousiaste verhalen over gisterenmiddag/avond, we hebben er met z’n allen een mooie dag van gemaakt!

ET

ECT

Bedankt voor je berichtje en nogmaals dank and jou en ook vooral Daan voor het begeleiden van een top uitje! Onze gasten en wij waren erg onder de indruk van hoe het geregeld was en de goede begeleiding!!

IR

International Registeries 1948

Het was helemaal top. Alles goed geregeld en super goed gegaan, eten was ook super lekker! Dank je voor je de prettige samenwerking!

LN

Lamnalco

Wij hebben genoten van het spel en het is nog steeds het gesprek van de dag bij Panta Reizen. Bedankt Rotterdam Business Events BV voor het organiseren!

PR

Panta Reizen

Wij hebben op 26 juni 2015 een uitje gehad georganiseerd Rotterdam Business Events. Het was in één woord geweldig! Alles was geregeld van A tot Z en we hebben een topweekend gehad.
De volgende keer zullen we zeker weer aan hen denken om een soort gelijk team uitje te laten organiseren in een andere stad.

WB

Weidmüller Benelux BV

Wij hebben ook met zijn allen erg veel lol gehad gisteren, iedereen was super enthousiast en we hebben dan ook al heel veel leuke reacties ontvangen dat dit naar meer smaakt. Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk geweest dankzij de inzet van jou en je team, zeer professioneel hoe ze ons door het zeer gevarieerde en uitdagende programma hebben geloodst, mijn complimenten aan het team van Rotterdam Business Events. Namens ons allen die hebben meegedaan dank voor een top dag!

RE

Robeco

Ik help louter positieve reactie ontvangen van mijn collega’s. Het was een geweldige dag! Het spel met de zoektocht door Rotterdam op basis van aanwijzingen die per envelop een stap verder gingen werkte geweldig. Net als de groepsgrootte van 5 a 6 mensen. Dan krijg je echt de kans je collega’s buitenom werk te leren kennen. Een specifiek compliment van mijn zijde is dat jullie snel maatwerk hebben geleverd met een spel dat een groter gebied bestrijkt op basis van het gebruik van de metro.

BN

BBN Adviseurs

Nou Zaterdagavond was bij binnenkomst al goede sfeer, het borrelen, heerlijk eten ,leuk personeel, drank genoeg, super leuke quiz en met de muziek tussen door en als afsluiting top. Zondag ging de groepsapp door het super geslaagd feest en vandaag op mijn werk raken we er niet over uit gesproken.

Leukste feest in 10 jaar!! En we hebben hoop leuke feesten gehad. Voor jou en alle andere collega’s bedankt voor dit feest.

 

IM

Imatech

Wij hebben het goed naar ons zin gehad tijdens ons bedrijfsuitje in Rotterdam. Nogmaals bedankt dat je zo snel schakelde en ons hebt kunnen plezieren met de powerboat. Mooi combinatie zo!

SU

Van Der Spek Uitvaart

Hartelijk bedankt voor de geweldige organisatie van Flikken Rotterdam en de disco avond! Iedereen was ontzettend enthousiast en vonden het een té gekke avond.

 

VIFOR

VIFOR Pharma