Het programma

Light training
De light training begint met een warming-up waarin de spieren worden opgewarmd. Na de warming-up volgen verschillende krachtoefeningen, waaronder kniebuigingen, sit-ups, stamtillen en bandwerpen.
Vervolgens is het tijd voor oefeningen in groepsverband en bootcampoefeningen zoals planking, bridging, burpees en climbing. De training wordt afgesloten door een mini-circuit waarin u verschillende oefeningen achter elkaar uitoefent.

Heavy training
Bij de heavy training voor fanatiekelingen wordt de bovenstaande light training aangevuld met extra activiteiten. Zo gaan jullie langere perioden hardlopen, worden meer materialen gebruikt en zwaardere oefeningen uitgevoerd. In plaats van de mini-circuits uit de light training gaan jullie voor de langere en zwaardere circuits, een maxi-circuit.

Tijdsduur

De bootcamp duurt 1,5 tot 2 uur

Prijs: €28,50 p.p. Excl. BTW
Vanaf 15 personen

 

Tijdens de “Business Bootcamp Rotterdam” komt u erachter hoe sportief uw collega’s zijn. De bootcamp in Rotterdam is de ultieme manier om het onderlinge teamverband te versterken door middel van een intensieve work-out in de buitenlucht.

Bewegen bevordert de gezondheid zowel fysiek als mentaal, met de “Business Bootcamp Rotterdam” kunt u hier met het gehele team aan werken, onder begeleiding van een professionele trainer. Voor de echte doorzetters bieden wij u de “Heavy Training” aan. Bent u iets minder sportief? Geen probleem, u kunt ook kiezen voor de “Light Training”.

Prijs: € 28,50 Excl. BTW