Het programma

Een professionele boks-instructeur brengt de deelnemers de basistechnieken van het boksen bij: houding, stoten, blokken en ontwijken. In verschillende spelrondes leren de deelnemers meer over het spel van verdedigen en aanvallen. Boksen legt de primaire karaktereigenschappen bloot die de deelnemers typeren. Als team en organisatie kom je er sterker uit als je van jezelf en elkaar weet hoe je in bepaalde situaties reageert en hoe je elkaar daarin kunt versterken en ondersteunen.

Deelnemers leren in de workshop zichzelf beter kennen en verbeteren in hun interactie met anderen. Boksen maakt de deelnemers flexibel, assertief, sterk en sociaal. Door de workshop als team te doen, draagt het ook bij aan teambuilding en conflictcounseling.

Prijs: €925,00 excl. BTW en reiskosten
Tot 30 personen

Programmaduur

De workshop “Boksen Rotterdam” heeft een tijdsduur van 1 tot maximaal 1,5 uur.

Inclusief:

  • Materialen
  • Begeleiding
  • Organisatie

Altijd al uw vrienden of collega’s eens een flinke mep willen verkopen? Dan is de workshop “Boksen Rotterdam” echt iets voor u. Bij deze workshop worden de technieken van het boksen bijgebracht door een professionele bokser. Wanneer u de het boksen tot in detail besproken heeft, kunt u zelf in de ring stappen en het gevecht met uw vrienden of collega’s aangaan! 

Prijs: € 925,00 Excl. BTW