Het programma

Na het ontvangst door de enthousiaste begeleiders van Rotterdam Business Events gaat het programma van start. De workshop “ Boogschieten Rotterdam” begint met een uitleg over de drie verschillende bogen en pijlen waarmee geschoten zal worden. Daarnaast nemen de professionele instructeurs de houding en de techniek van het boogschieten met u door en is het tijd om zelf te schieten.

Wanneer u de techniek onder de knie heeft, begint het serieuzere werk. Jullie zullen als echte schutters tegen elkaar strijden voor punten in de competitie.

Wie de beste boogschieter van het gezelschap is, zal blijken uit de finaleronde. Deze spannende ronde bestaat uit ballonnen schieten en tevens is er tijd voor extra schietopdrachten.

Prijs: €32,50 p.p. excl. BTW
Op basis van 20 personen

Programmaduur

De workshop duurt 45 minuten tot max. 2,5 uur.

Inclusief

  • Materialen
  • Begeleiding
  • Organisatie & verzorging 

Rotterdam Business Events daagt u in 2016 uit voor een avontuurlijke workshop, “Boogschieten Rotterdam”! Tijdens dit uitje zal duidelijk worden wie de beste schutter uit jullie team is. Eerst leren jullie, onder begeleiding van professionele instructeurs, alle ins en outs van het boogschieten. De workshop vindt plaats in het Kralingse Bos, een prachtige Rotterdamse locatie. Uiteraard staat uw veiligheid voorop tijdens deze workshop.

Prijs: € 32,50 Excl. BTW