Het programma

Na het ontvangst door de enthousiaste begeleiders van Rotterdam Business Events begint de workshop schermen met een uitleg over de schermsport. De geschiedenis van het schermen wordt uitgelegd, de verschillende wapens floret, degen en sabel worden getoond en toegelicht.

Na deze introductie worden aanvals- en verdedigingstechnieken aangeleerd om de deelnemers klaar te stomen voor het duel. Direct daarna begint de actie, met het leren van de uitgangshouding en de basisbewegingen. Na een aantal verschillende gevechtsvormen gaat u duelleren met uw collega’s, vrienden of familie. Er wordt geduelleerd met een handschoen, een masker en een schermvest. Tijdens de duels wordt het duidelijk hoe goed de deelnemers het wapen en de schermtechnieken beheersen.

Programmaduur

De workshop duurt 45 minuten tot maximaal 2,5 uur.

Prijs: €32,50 p.p. Excl. BTW
Op basis van 20 personen 

Inclusief

Materialen

Begeleiding

Verzorging & organisatie

Kledingadvies
Sportieve vrijetijdskleding

Rotterdam Business Events laat jullie kennismaken met een bijzondere vechtsport tijdens onze workshop “Schermen Rotterdam”. Nadat jullie een aantal basistechnieken van de schermsport geleerd hebben gaan jullie het duel met elkaar aan! Uiteraard staat uw veiligheid voorop, daarom wordt er tijdens het duelleren gebruik gemaakt van professionele schermmaterialen.

Prijs: € 32,50 Excl. BTW