Chinese website

Personeelsfeest Rotterdam / Bedrijfsfeest Rotterdam


Bedrijfsevenement Rotterdam voor relaties

De opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig jubileum, een interactief symposium voor uw relaties, de open dag van uw bedrijf, de lancering of de perspresentatie van een nieuw product. Allemaal evenementen waarvoor Rotterdam als locatie uitermate geschikt is om een geweldig en uniek bedrijfsevenement neer te zetten. De uitstekende infrastructuur, mooie locaties en prachtige architectuur maken Rotterdam momenteel the place to be. Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor relaties en heeft originele ideeën om de evenementen of congressen voor uw business tot een succes te maken.

Personeelsfeest Rotterdam voor medewerkers

Een fusiemeeting voor de medewerkers, de directiewisseling, het teambuilding uitje, een workshop in Rotterdam, het jaarlijkse personeelsfeest om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Allemaal evenementen die speciale aandacht vragen, omdat ze van zeer groot belang zijn voor uw medewerkers en uw bedrijf. Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events heeft veel ervaring met de organisatie van personeelsfeesten. Zij maakt op unieke wijze gebruik van de kwaliteiten die de stad Rotterdam te bieden heeft. Daarmee biedt RBE een onvergetelijke experience voor het personeel.

personeelsfeest rotterdam | bedrijfsfeest rotterdam

Een bedrijfsfeest Rotterdam passend bij uw bedrijfsdoelstelling

U weet als geen ander wat u wilt bereiken met uw bedrijfsfeest, teambuilding of congres en vooral wie u ermee wilt bereiken. Ook zijn de sfeer, imago en identiteit van uw bedrijf van belang. Wat past bij uw bedrijf? Een evenement zet uw bedrijf in de spotlight en het is een communicatiemiddel bij uitstek, zowel voor uw medewerkers als uw relaties. Wij als evenementenorganisatie in Rotterdam, creëren samen met u dat ene unieke concept dat past bij uw bedrijf, team building en/of evenement.

 

Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events | indoor event

De exclusieve partners van evenementenorganisatie Rotterdam Business Events

Als evenementenorganisatie Rotterdam werken wij al jaren samen met echte
Rotterdamse bedrijven als leveranciers. Cateraars, audiovisuele bedrijven, decorateurs en artiestenbureaus met de Rotterdamse mentaliteit worden door ons geselecteerd op de kwaliteit van hun product, maar daarnaast op het feit of ze bereid zijn met ons, en dus met u, mee te denken en hun expertise en specialisme aan te wenden. Wij zorgen ervoor dat alle evenementen & congressen op maat worden geleverd.

Een leegstaande loods van uw eigen bedrijf, een tijdelijk geplaatst tentencomplex op uw terrein of één van de vele locaties die Rotterdam te bieden heeft. Evenementenorganisatie Rotterdam Business Events kan als het evenementenbureau in Rotterdam altijd de juiste match maken voor uw congres, evenement of team building uitje.

Evenementenbureau RBE | outdoor event

Interesse in een bedrijfsevenement?

Bel hiervoor 010 212 50 71 en vraag naar Daniëlle de Wilde, Daan Kraan of Raymond Disco of mail naar: 

ddw@rotterdambusinessevents  (Danielle de Wilde)

rd@rotterdambusinessevents.nl (Raymond Disco)